Stoep&schuur verkoop

Alle ondernemers die meedoen met de Stoep&schuur verkoop op een rij.

 

visitekaartje artuin Artuin houdt open dag, kom kijken bij tuinontwerper Arga en de vele materialen die zij verkopen. De oude schuur is toegankelijk en daar is van alles te koop. Er is rommelmarkt, maar ook tuinartikelen, tuinplanten, tomatenplanten, paprikaplanten, aardbeienplanten en nog veel meer, zijn te koop. Wij bieden zoals elk jaar heerlijke en eerlijke home-made producten aan van eigen kweek of uit de regio, onbespoten en met minder suiker! Kom zeker even proeven.
Nu ook te koop: waterkefir startset. Maak je eigen probiotica drank.
Van 10 - 15:00 uur welkom op Dorpsstraat 13 4589 KP Ossenisse.
Voor meer info bel: 0114 682024
Neem een kijkje op www.artuin.com


café 't Schallemaaj


boerderij onderstebovenBoerderij Ondersteboven houdt open dag tijdens de Stoep & Schuur verkoop op zaterdag 11 april aanstaande. Op deze dag opent het jaarlijkse terras seizoen van Boerderij Ondersteboven. Tijdens de open dag kun je een kijkje nemen in de B&B, de ontbijtruimte (voormalige kalverstal), de huiskamer (de voormalige stierenstal) en is de schuur de moeite waard om te komen bekijken. In de schuur is gedurende de laatste jaren een keur aan oude gereedschappen tentoongesteld; een aantal zijn ook te koop. Ook de voormalige garage (ons winkeltje) is open, waar naast huttentut van Jos Heerkens van Zeedorp ook bijvoorbeeld honing van de bijenkwekerij Kreverhille te koop is en in het seizoen diverse tuingroenten. Natuurlijk hebben we die dag ook onze overheerlijke taarten beschikbaar bij het genot van een kopje koffie/thee. Kom gewoon gezellig langs!  
Van 10 - 17:30 uur welkom op Westdijk 1 4589 RR Ossenisse.
Ons terras is van Pasen tot en met het eerste weekend van Oktober (bij mooi weer) altijd open op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot omstreeks 17.30 uur. Voor groepen van minimaal 6 personen zijn we open op aanvraag. Voor meer info bel: 0031 (0) 62459817 of kijk op onze website www.boerderijondersteboven.nl


Holy Spiritus 2020 logo oranje
The Holy Spiritus
staat deze zaterdag met haar bijzondere dranken in de voormalige kerk van Ossenisse. Deze unieke brouwerij maakt haar eigen honingwijn, ciders, distilaten, likeuren....... Kom een slokje proeven en neem een uniek cadeautje mee.
De brouwers: "Onze dranken zijn stuk voor stuk unieke creaties. Bedacht in de diepste en verlaten krochten van The Holy Spiritus brouwerij. En als je geboren wordt in een oude kerk kan het eigenlijk niet anders dan dat je puur en bijzonder bent."
Kijk voor meer informatie op de website www.theholyspiritus.com


babbelaarbakker ac vpoeijer

 

De Zeeuwse Roomboterbabbelaar bakker
Adrie van Poeijer geeft een demonstratie ter plaatse hoe hij op ambachtelijke wijze babbelaars maakt.
Echt een Zeeuwse lekkernij.

 


Werkplaats Sint Elooi - Edelsmid


Huisstijl Corpus Gezondheidspraktijk Corpus Mentis is aanwezig met meerdere medicinale honingsoorten en immuun versterkende bijenproducten uit eigen imkerij. Je kunt deze dag proeven van de verschillende honingsoorten en kennis maken met propolis, een natuurlijk antibioticum of stuifmeelpollen, het hooikoortswerend superfood. Maar ook koninginnegelei, de voeding die een bijtjeskoningin haar hele leven eet en ervoor zorgt dat ze meer dan 2000 eitjes per dag legt, en bij vrouwen zorgt dat de hormoonspiegel stabiel blijft, met andere woorden geen last van overgangsklachten. Daarnaast zijn er nog meer Apitherapeutische producten verkrijgbaar die helpen het lichaam gezond en vitaal te houden. Mirjam is Naturopaat van opleiding met als passie de bijtjes en de geneeskrachtige werking van bijenproducten die worden verwerkt in de huis eigen Apitheek in haar praktijk in Walsoorden. Kom gezellig langs bij de stand en proef van de honing en andere bijenproducten, of neem voor meer informatie een kijkje op www.gezondheidspraktijkcorpusmentis.com


ecohoeve denoudekastanje

Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ is gespecialiseerd in het kweken van bijzondere en vergeten groenten, kruiden en kleinfruit. Op een kleinschalige en ecologisch verantwoorde manier kweken we minder courante groenten die absoluut een plaats verdienen in je moestuin en op je bord. www.denoudekastanje.be

 
 

 
uw bedrijf hier?
0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Stoepschuurverkoop flyer 2020 small

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

profielfb stoepschuurverkoopOveral waar een vlag hangt, worden spullen aangeboden die een tweede leven mogen krijgen. Bewoners en bezoekers verkopen langs de route op de stoep of vanuit hun schuur. In het Dorpshart is een rommelmarkt en op het plein staan diverse kramen op de braderie. Dit jaar komt de Streekproducten markt naar de Snis. Prachtige eerlijke producten van eigen streek zijn te koop. Verschillende bedrijven doen hun deuren open voor publiek, een unieke kans om binnen te kijken. Bij 't Schallemaaj is binnen weer een boeken- en platenmarkt en nog veel meer.

Kom gezellig langs van 10 tot 15 uur.

Wil je ook verkopen? Bel een van de onderstaande mensen:
- Rommelmarkt Dorpshart: Jeanneke 06 2672 5657
- Boeken-en platenbeurs en vintage (binnen): Lenno 06 4637 4215
- Streekproducten/Braderie: Arga 0114 682024 of 06 4609 1955 Bernita

Op website en facebook worden steeds nieuwe activiteiten toegevoegd en vind je een lijst van ondernemers. Hou het in de gaten!!
Delen is fijn.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

rommelmarktmrt2020 fbbackgr small

Zaterdag 11 april wordt het weer een feest op de Snis. Dan is de 'Stoep&schuur verkoop'.
Om alles in goede banen te leiden en dit evenement mogelijk te laten groeien gaan we a.s. vrijdag aan de slag met de organisatie. Heb je goede ideëen, heb je al plannen, wil je graag helpen, kom even langs vrijdag 7-2 tussen 15 en 16:30 uur in Hof ter Nesse, of stuur ons een berichtje.

We hebben bijvoorbeeld hulp nodig bij:
- het coördineren van de braderie/streekproductenmarkt.
- het maken en/of plaatsen van route bordjes
- flyers verspreiden
- media benaderen
- tafels sjouwen
- foto's maken tijdens het evenement
.........

Samenwerken is de kracht voor het slagen van dit evenement. Echt iets van de Snis, om trots op te zijn.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

We kijken terug op een geslaagde en zéér gezellige verkoop. Leuk dat er weer zoveel meer bewoners hun spullen verkochten. Op diverse locaties stonden mensen van buiten de kern lekker bij elkaar. De sfeer was fantastisch en de warme zon zorgde voor een zomers gevoel. Wellicht hadden we concurrentie van het strand, maar het aantal bezoekers was redelijk. Gelukkig ontvingen we tevreden berichten van verkopers. Er is goed verkocht en de gezelligheid in het dorp met al die vrolijke vlaggen verhogen zeker de saamhorigheid in Ossenisse. We nemen de leerpunten mee voor volgend jaar en hopen op een nog groter succes van dit gezellige evenement. Op 11 april 2020 zal de vierde editie van Stoep&schuur verkoop zijn.

 

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Hier is de plattegrond met alle niet te missen adressen.
Ze zullen op zichtbare plaatsen hangen, zodat je de route kunt volgen.

Veel plezier zaterdag!!

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

De nieuwe flyer!!!

Overal waar de vlag uit hangt, wordt verkocht.
Er zullen plattegronden hangen, zodat je geen enkel verkoop adres hoeft mis te lopen.

Daarnaast is er nog veel meer te doen in het dorp.
Hieronder vullen we steeds nieuwe activiteiten en verkopers aan.
Hou onze pagina in de gaten.

wie wat waar?

Rommelmarkt in het Dorpshart, toegankelijk voor iedereen. De bar is open in Hof ter Nesse.

Kledingbeurs in de schuur bij Artuin, Dorpsstraat 13. Verkoop je overbodige kleding of kom lekker shoppen.

Boeken-en platenbeurs met verkoop van vintage en muziekinstrumenten, in çafé 't Schallemaaj. Kipstraat 4.
Natuurlijk kun je hier ook lekker op het terrasje van koffie met See's verse appeltaart genieten. Homemade pizza's, pannenkoeken en altijd gezellige muziek.
https://schallemaaj.weebly.com/

Open dag bij Artuin, verkoop van tuinmaterialen, rommelmarkt, homemade producten, tuinplanten, verse soep, broodje hamburger......
Kijk even op hun website voor meer informatie: www.artuin.com

Open dag Brouwerij de Kip, hoek Kipstraat-Dorpsstraat.
Bij brouwerij De Kip is het bier al gebrouwen, er kan natuurlijk bier geproefd worden, en we gaan misschien ook nog hot-dog lollies bakken.
Kom zeker even kijken bij de kleine rommelmarkt met meubelen en allerhande kleine, handige artikelen, waaronder ook gereedschappen.
En neem een paar mooie flesjes bier mee.

Open dag bij Atelier 't Vossenist en 't Uilennist Tijdens de stoep&schuur verkoop kun je persoonlijk kennismaken met een van de bewoners van het Uilennist Voor de kleinsten onder ons staat Atelier het Vossenist klaar met een knutseltafel. Hieraan kan er onder andere cupcakes versierd worden. Ben je even toe aan een pauze na al het gesnuffel tussen de spullen die er verkocht worden? Dan is het mogelijk om een koffie of thee te nuttigen onder het genot van muziek verzorgd door EDG. En wil je weten wat we te koop aanbieden op Lageweg 2? Een diversiteit van kleding, boeken, speelgoed, maar ook wat groter: een vouwwagen en een antieke stoof! Lageweg 2

Boerderij Ondersteboven, verwelkomt iedereen op terras en in de winkel. Westdijk 1. http://www.boerderijondersteboven.nl/
Hier is o.a. ook de heerlijke honing te koop van het plaatselijke bijenstation 'Kreverhille'.

 

Braderie in het dorpshart, gezellige standjes van mooie producten.
Mama nature, natuurlijke verzorgingsproducten met Ineke Soeters. https://www.facebook.com/mamanatuur/
Reitontassenmet een selectie van de allerleukste rugzakken https://www.reitontassen.nl
Ambachtelijke rokerij, Johan staat met paling, makreel, heerlijke broodjes en nog meer. Vers gerookte vis uit 'de Rookkast', dat wil je niet missen op de braderie 20 april in Ossenisse. Tijdens de Stoep&schuur verkoop verkoopt Johan vanuit zijn zelfgebouwde wagen de heerlijkste vers gerookte vis. Als uit de hand gelopen hobby, staat Johan op markten en is succesvol op rook wedstrijden. Alles wordt ambachtelijk bereidt, heerlijk op een broodje of om mee te nemen. Zeker even langskomen.
Tupperware van Astrid Swaelens met opruiming 40% korting voor nieuwe tupperware. Bestellen kan, of boek een verkoopparty. Proef ook zeker even de heerlijke brownies.
Glazen sieraden van Marja (bij brouwerij de Kip)
Betonnen tuinbeelden van Gabriel (lageweg 19)
Hongaarse wijnen van Ference (Lageweg 19)
Sieraden en armbanden van leer en kralen van Cheska, voor dames en ook voor heren.
Lizzie Grace met oorbellen, ringen, nagellak, sleutelhangers, steentjes enz.
Hollandse aardbeien van topkwaliteit!!! verkrijgbaar bij Artuin Dorpsstraat 13

....

wordt steeds aangevuld

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Het beloofd weer een bruisend evenement te worden deze derde editie van de Stoep&schuur verkoop.
Zaterdag 20 april van 10 tot 15 uur in Ossenisse.
Door het hele dorp heen verkopen de bewoners, waar de vlag uithangt, hun waar. Diverse bedrijven houden open dag, in het Dorpshart is een rommelmarkt en een braderie. Er zijn workshops, er is een kledingbeurs en een boeken-en platenbeurs met vintage. In het dorpshuis is van alles te doen. Overal kun je lekkere dingen eten en drinken en kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin.
We hopen dat het evenement zal groeien dus zullen we steeds informatie aanvullen.

Wil je ook meedoen? Laat het de betreffende persoon even weten.
- Rommelmarkt Dorpshart: Jeanneke 0626725657
- Kledingbeurs (binnen): Arga 0114682024
- Boeken-en platenbeurs en vintage (binnen): Lenno 0646374215
- Braderie: Arga 0114682024

Iedereen is van harte welkom. Toegang is gratis.
Delen is fijn.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Nog een beetje vroeg als we dit schrijven, maar de nieuwe datum voor de Stoep&schuur verkoop is

zaterdag 20 april 2019
.

Spaar lekker je mooie spulletjes op tot die tijd.
We gaan weer ons uiterste best doen om er een bruisend evenement van te maken.

Ideeën zijn welkom.
Als er nieuws is zullen we dat natuurlijk weer vermelden.

Je kunt ons ook volgen op facebook.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s