Stoep&schuur verkoop

Stoepschuurverkoop flyer 2022 smalls

Yes, het mag weer. Dus staat de Stoep&schuur verkoop weer op de agenda voor ‘stille zaterdag’ 16 april. Heb jij al leuke spulletjes bewaard die een tweede leven kunnen krijgen?
Of zie je als ondernemer leuke kansen, laat het ons weten! We nemen graag alle initiatieven mee in onze promotie.

Deelname is voor iedereen gratis. Alleen samen kunnen we er een aantrekkelijk evenement van maken, dus help je mee dit bekend te maken?

Wat is er dit jaar te doen?
- Rommelmarkt bij Hof ter Nesse
- Streekproductenmarkt/Braderie
- Bewoners verkopen vanaf hun eigen stoep/schuur, de vlag hangt uit.
- Bedrijven houden open dag
-
Nieuwe activiteiten zetten we steeds op onze website https://www.ossenisse-zeedorp.nl/index.php/activiteiten/stoep-schuur-verkoop

In het dorpshuis is de bar open en zijn toiletten beschikbaar.

We hangen pijlen op om mensen rond te leiden. Een plattegrond met alle verkoopadressen plakken we aan en delen we uit aan de deelnemers. Zorg dat je erop staat!
Flyers zullen we op diverse plaatsen aanplakken. Kranten en sociale media worden gebruikt. Daarnaast hebben we jou nodig! Hang deze flyer ergens op waar je kunt. Hoort, zegt het voort.

Wilt je ook meedoen? Laat het a.u.b. even weten voor 9 april.

- Verkopen vanaf je eigen stoep/schuur of sta je graag bij Hof ter Nesse?
Bel dan Jeanneke 0626725657
- Wil je verkopen op de Streekproductenmarkt/Braderie?
Bel Arga 0114682024 of 0646091955 Bernita

- Algemeen stoep&Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier om de flyer te downloaden.

Maar liefst 22 adressen verspreid over Ossenisse en Zeedorp doen mee. Op elk adres hangt de dorpsvlag te wapperen tussen 10 en 15 uur.

Je auto kun je makkelijk parkeren langs de Hooglandsedijk of aan de Langeweg. Volg de blauwe pijlen en je mist geen enkel verkoop adres.

Tot zaterdag!

 mapverkoop22

Helaas zien wij ons genoodzaakt om de Stoep&schuurverkoop van 11 april te annuleren. We verwachten niet dat tegen die tijd alle beperkende maatregelen i.v.m. COVID-19 zijn opgeheven, dus trekken we de stekker er met spijt uit. Natuurlijk hopen we dat we volgend jaar weer mogen rekenen op veel enthousiasme. We wensen iedereen gezondheid toe en sterkte in deze tijd.
Met vriendelijke groet, Bernita, Jeanneke en Arga

Stoepschuurverkoop flyer 2020 geannuleerd small

Op de Stoep&schuurverkoop in Ossenisse kun je GRATIS je spulletjes verkopen.

Zaterdag 11 april is er rommelmarkt in het Dorpshart. Van 10:00 tot 15:00 uur is er in hele dorp van alles te doen, open dag bij bedrijven, braderie, streekproductenmarkt, terrasjes. Door het dorp loopt een route langs alle huizen waar iets te koop is. De Snisser vlag zal vrolijk wapperen bij de verkopers.

Heb je leuke spullen die je graag een tweede leven gunt, biedt ze aan op de rommelmarkt.
Je kunt een tafel huren voor €5,- of zelf iets meenemen.
Je kunt een plaatsje reserveren via Jeanneke: 0626725657

Stoepschuurverkoop flyer 2020 small

Alle ondernemers die meedoen met de Stoep&schuur verkoop op een rij.

 

visitekaartje artuin Artuin houdt open dag, kom kijken bij tuinontwerper Arga en de vele materialen die zij verkopen. De oude schuur is toegankelijk en daar is van alles te koop. Er is rommelmarkt, maar ook tuinartikelen, tuinplanten, tomatenplanten, paprikaplanten, aardbeienplanten en nog veel meer, zijn te koop. Wij bieden zoals elk jaar heerlijke en eerlijke home-made producten aan van eigen kweek of uit de regio, onbespoten en met minder suiker! Kom zeker even proeven.
Nu ook te koop: waterkefir startset. Maak je eigen probiotica drank.
Van 10 - 15:00 uur welkom op Dorpsstraat 13 4589 KP Ossenisse.
Voor meer info bel: 0114 682024 en neem een kijkje op www.artuin.com.


schallemaaj

 
café 't Schallemaaj  is dé place to be als je van boeken, platen, muziek en lekker eten houd! See heeft de heerlijkste gerechten vers uit de keuken, en Lenno zorgt als gastheer voor de ambiance. Wil je boeken of platen verkopen in het café? Bel even naar Lenno: 06 4637 4215

schallemaaj.weebly.com

 


boerderij onderstebovenBoerderij Ondersteboven houdt open dag tijdens de Stoep & Schuur verkoop op zaterdag 11 april aanstaande. Op deze dag opent het jaarlijkse terras seizoen van Boerderij Ondersteboven. Tijdens de open dag kun je een kijkje nemen in de B&B, de ontbijtruimte (voormalige kalverstal), de huiskamer (de voormalige stierenstal) en is de schuur de moeite waard om te komen bekijken. In de schuur is gedurende de laatste jaren een keur aan oude gereedschappen tentoongesteld; een aantal zijn ook te koop. Ook de voormalige garage (ons winkeltje) is open, waar naast huttentut van Jos Heerkens van Zeedorp ook bijvoorbeeld honing van de bijenkwekerij Kreverhille te koop is en in het seizoen diverse tuingroenten. Natuurlijk hebben we die dag ook onze overheerlijke taarten beschikbaar bij het genot van een kopje koffie/thee. Kom gewoon gezellig langs!  
Van 10 - 17:30 uur welkom op Westdijk 1 4589 RR Ossenisse.
Ons terras is van Pasen tot en met het eerste weekend van Oktober (bij mooi weer) altijd open op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot omstreeks 17.30 uur. Voor groepen van minimaal 6 personen zijn we open op aanvraag. Voor meer info bel: 0031 (0) 62459817 of kijk op onze website www.boerderijondersteboven.nl


Holy Spiritus 2020 logo oranje
The Holy Spiritus
staat deze zaterdag met haar bijzondere dranken in de voormalige kerk van Ossenisse. Deze unieke brouwerij maakt haar eigen honingwijn, ciders, distilaten, likeuren....... Kom een slokje proeven en neem een uniek cadeautje mee.
De brouwers: "Onze dranken zijn stuk voor stuk unieke creaties. Bedacht in de diepste en verlaten krochten van The Holy Spiritus brouwerij. En als je geboren wordt in een oude kerk kan het eigenlijk niet anders dan dat je puur en bijzonder bent."
Kijk voor meer informatie op de website www.theholyspiritus.com

 

verdurmen

 

Bij boerderij Verdurmen ben je van harte welkom om op het bedrijf te kijken. Fam Verdurmen verkoopt verse scharreleieren, knolselderij en aardappels van eigen teelt. De prachtige gerestaureerde Ford trekker kun je bewonderen. Daarmee wonnen zij de race om een gratis restauratie van hun geliefde Ford. Blijf gerust even hangen op het terrasje waar je wat kunt gebruiken.

 


 

Bakker Bakt uit Ossenisse


babbelaarbakker ac vpoeijer

 

De Zeeuwse Roomboterbabbelaar bakker
Adrie van Poeijer geeft een demonstratie ter plaatse hoe hij op ambachtelijke wijze babbelaars maakt.
Echt een Zeeuwse lekkernij.

 


sint elooi broches

Werkplaats Sint Elooi - Edelsmid staat met zijn prachtige handgemaakte unieke sieraden bij Artuin in de oude boerenschuur. Kijk hoe Phillipe van de Velde dit fijne handwerk uitvoert en bewonder de collectie ter plaatse.
Ga voor meer info naar www.elooi.eu

 


Huisstijl Corpus Gezondheidspraktijk Corpus Mentis is aanwezig met meerdere medicinale honingsoorten en immuun versterkende bijenproducten uit eigen imkerij. Je kunt deze dag proeven van de verschillende honingsoorten en kennis maken met propolis, een natuurlijk antibioticum of stuifmeelpollen, het hooikoortswerend superfood. Maar ook koninginnegelei, de voeding die een bijtjeskoningin haar hele leven eet en ervoor zorgt dat ze meer dan 2000 eitjes per dag legt, en bij vrouwen zorgt dat de hormoonspiegel stabiel blijft, met andere woorden geen last van overgangsklachten. Daarnaast zijn er nog meer Apitherapeutische producten verkrijgbaar die helpen het lichaam gezond en vitaal te houden. Mirjam is Naturopaat van opleiding met als passie de bijtjes en de geneeskrachtige werking van bijenproducten die worden verwerkt in de huis eigen Apitheek in haar praktijk in Walsoorden. Kom gezellig langs bij de stand en proef van de honing en andere bijenproducten, of neem voor meer informatie een kijkje op www.gezondheidspraktijkcorpusmentis.com


ecohoeve denoudekastanje

Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ is gespecialiseerd in het kweken van bijzondere en vergeten groenten, kruiden en kleinfruit. Op een kleinschalige en ecologisch verantwoorde manier kweken we minder courante groenten die absoluut een plaats verdienen in je moestuin en op je bord. Op de markt in Ossenisse worden planten, struiken en bomen aangeboden in pot of kluit. www.denoudekastanje.be

 


deburenzuiddorpe logo

De Buren uit Zuiddorpe bakt heerlijk zuurdesembrood, quiches, muffins en meer. Met een echte winkel in het dorp proberen zij de gemeenschap te verbinden. "We bakken brood met desem, we bereiden maaltijden met regionale ingrediënten en willen gewoon terug naar het praatje bij de bakker en een lekkere gezonde maaltijd bij De Buren ..." Kom 11 april in Ossenisse genieten van een stukje quiche of een kommetje soep en neem gelijk een ambachtelijk broodje mee!
Kijk voor meer informatie op www.deburenzuiddorpe.nl


Plezier met glas Marijke Brouwer werkt met Tiffany, glas in lood, gevormt in lampen, ramen, sieraden en meer.


Snoep en suikerspinnen


meulekar logo

De Meulekar met molengemalen meel en samengestelde bakmixen. Tina de Cock is vierdegeneratie molenaarsdochter en staat achter haar product met kennis van zaken. Net zoals haar voorouders dat deden met paard en molenkar, levert Tina nog steeds meel aan De Buren Zuiddorpe, Markt4 en de Buurderij Graauw. De kar heeft plaatsgemaakt voor modern vervoer, maar de naam van het bedrijf herinnert aan de oude meulekar. Meel van de Meulekar wordt o.a. gemalen op de molen van Kloosterzande, een echt streekproduct dus!

 


tsnaoi kaas

 

Huisbereide kaasjes uit Lamswaarde, met liefde gemaakt. 't Snaoi is een ambachtelijke kaasmakerij en hobbybrouwer waar workshops kaas maken worden gegeven. 't Snaoi maakt harde boeren kazen van rauwe koemelk en zachte roomkazen met verse kruiden of noten. Ook van geitenmelk worden heerlijke kaasjes gemaakt.   Kijk voor meer informatie op de website van 't Snaoi: www.tsnaoi.nl

 


Sliertemie


Zeeuws Abdijbier


Stichting Máscura


cockie pijlman oriflame

 

 

Oryflame adviseuse Cockie Pijlman staat op de braderie met verzorgingsproducten van Oriflame. Zij adviseert de beste producten voor u om goed voor de dag te komen en brengt haar assortiment mee. Ze is te bereiken op 0637478113 of via haar emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 


jolandas kaarten

 

Jolanda's kaarten zijn persoonlijk en met de hand gemaakt. Echt een bijzondere attentie dus om te versturen bij een bijzondere gelegenheid. Kaarten kunnen ook in opdracht worden gemaakt. Kom even langs bij haar kraam op de braderie. Je kunt haar bereiken via 0620773315

 

 


Jos Heerkens kruiden


uw bedrijf hier?

Stoepschuurverkoop flyer 2020 small

profielfb stoepschuurverkoopOveral waar een vlag hangt, worden spullen aangeboden die een tweede leven mogen krijgen. Bewoners en bezoekers verkopen langs de route op de stoep of vanuit hun schuur. In het Dorpshart is een rommelmarkt en op het plein staan diverse kramen op de braderie. Dit jaar komt de Streekproducten markt naar de Snis. Prachtige eerlijke producten van eigen streek zijn te koop. Verschillende bedrijven doen hun deuren open voor publiek, een unieke kans om binnen te kijken. Bij 't Schallemaaj is binnen weer een boeken- en platenmarkt en nog veel meer.

Kom gezellig langs van 10 tot 15 uur.

Wil je ook verkopen? Bel een van de onderstaande mensen:
- Rommelmarkt Dorpshart: Jeanneke 06 2672 5657
- Boeken-en platenbeurs en vintage (binnen): Lenno 06 4637 4215
- Streekproducten/Braderie: Arga 0114 682024 of 06 4609 1955 Bernita

Op website en facebook worden steeds nieuwe activiteiten toegevoegd en vind je een lijst van ondernemers. Hou het in de gaten!!
Delen is fijn.

rommelmarktmrt2020 fbbackgr small

Zaterdag 11 april wordt het weer een feest op de Snis. Dan is de 'Stoep&schuur verkoop'.
Om alles in goede banen te leiden en dit evenement mogelijk te laten groeien gaan we a.s. vrijdag aan de slag met de organisatie. Heb je goede ideëen, heb je al plannen, wil je graag helpen, kom even langs vrijdag 7-2 tussen 15 en 16:30 uur in Hof ter Nesse, of stuur ons een berichtje.

We hebben bijvoorbeeld hulp nodig bij:
- het coördineren van de braderie/streekproductenmarkt.
- het maken en/of plaatsen van route bordjes
- flyers verspreiden
- media benaderen
- tafels sjouwen
- foto's maken tijdens het evenement
.........

Samenwerken is de kracht voor het slagen van dit evenement. Echt iets van de Snis, om trots op te zijn.

We kijken terug op een geslaagde en zéér gezellige verkoop. Leuk dat er weer zoveel meer bewoners hun spullen verkochten. Op diverse locaties stonden mensen van buiten de kern lekker bij elkaar. De sfeer was fantastisch en de warme zon zorgde voor een zomers gevoel. Wellicht hadden we concurrentie van het strand, maar het aantal bezoekers was redelijk. Gelukkig ontvingen we tevreden berichten van verkopers. Er is goed verkocht en de gezelligheid in het dorp met al die vrolijke vlaggen verhogen zeker de saamhorigheid in Ossenisse. We nemen de leerpunten mee voor volgend jaar en hopen op een nog groter succes van dit gezellige evenement. Op 11 april 2020 zal de vierde editie van Stoep&schuur verkoop zijn.

 

 

Hier is de plattegrond met alle niet te missen adressen.
Ze zullen op zichtbare plaatsen hangen, zodat je de route kunt volgen.

Veel plezier zaterdag!!