Stoep&schuur verkoop

Elke zaterdag voor Pasen is er een Stoep&schuur verkoop in Ossenisse.    
Overal waar de vlag hangt wordt verkocht vanaf 10 uur.
Rondom dorpshuis Hof ter Nesse staan diverse kramen en is een rommelmarkt.
Bedrijven zetten hun deuren open, dus het is zeker leuk om deze dag Ossenisse eens te bezoeken.
Voor meer informatie: klik hier 


                                      

Wat genoten we met elkaar van het zonnetje wat vandaag scheen in Ossenisse en Zeedorp! En wat is het toch een feest om al die vlaggen te zien wapperen. Al heel vroeg stonden de echte koopjesjagers op de stoep, maar vanaf 10 uur barstte het pas echt los. In het Dorpshart was het gezellig op de braderie met zoveel lekkers en leuks. En in het dorp waren overal verkoopadressen met de leukste spulletjes, zelfs tot in Zeedorp en op de Weststraat wisten mensen de verkopers te vinden. We willen als organisatie iedereen hartelijk bedanken en wensen je een mooi paasweekend.

pleintje 2023 small    dorpsstraat 13 2023 small

Tuinplanten voor buiten en binnen op de braderie van de Stoep&schuurverkoop, morgen vanaf 10 uur!
 De Groene Mannen hebben een mooie actie van 10% korting op uw aankoop. Kom even langs bij het dorpshuis Hof ter Nesse.

degroenemannen actie

Heb je wel eens gezien hoe je roomboterbabbelaars bakt? Adrie is een kei in zijn vak en laat graag zien en proeven hoe dit oude snoepje tot stand komt. Doosjes met verschillende smaken, lekker om te snoepen, of kado te doen.

babbelaarbakker ac vpoeijer

ingeborgs cadeaushop

Ingeborgs cadeaushop staat met speenkoorden, bijtringen, unieke deegvormpjes, luiertaarten en meer.

mascura logo

Stichting Mascura is een stichting die als doel heeft om ernstig, langdurig of chronisch zieken van alle leeftijden op een bijzondere manier te verrassen met een unieke beterschapswens.
Zaterdag staan zij op de braderie met het rad van fortuin. Kom jij ook een kans wagen, en daarmee een ander steunen.

 

Veel succes en plezier op de Stoep&schuurverkoop 2023

 

Het Noteerhuis, voor het betere notitieboek en schrijfgerei. Het
Noteerhuis is in eerste plaats een webshop, maar op 8 april is de
showroom aan de Lageweg 29 open en zullen er naast de vaste collectie
een aantal mooie aanbiedingen te vinden zijn.

hetnoteerhuis

Annemiek Hamelink Porselein zij stelt de galerie aan de Lageweg 29 open
tijdens de stoep- en schuurverkoop. Normaal is deze open op afspraak.
Je kan haar werk vinden van musea in Taiwan tot galeries in de USA,
maar ook bij haar thuis kan je haar werk bewonderen. Naast haar eigen
werk is er werk te zien van Patina vaz Dias, zij schildert en maakt
zeer gedetailleerde pentekeningen.

hamelink porselein

Van harte welkom!

 

Maar liefst 22 adressen verspreid over Ossenisse en Zeedorp doen mee. Op elk adres hangt de dorpsvlag te wapperen tussen 10 en 15 uur. Je auto kun je makkelijk parkeren langs de Hooglandsedijk of aan de Langeweg. Op de rommelmarkt bij het dorpshuis staan heel veel verkopers met hun kofferbak of kleedje en op de braderie staan foodtrucks en leuke verkopers. Het dorpshuis Hof ter Nesse is open voor toiletten en de bar is open voor dranken en meer.

Tot zaterdag!

mapverkoop23 small

Op de hoek van de Kipstraat staat Bierbrouwerij de Kip. Een kleine bierbrouwerij die al heel wat verschillende biertjes wist te produceren. Jos brouwt zijn bieren met gerst uit de nabije omgeving, mout van mouterij de Swaen uit Kloosterzande. Op de Stoep&schuurverkoop 8 april schenkt Jos vanuit de brouwerij heerlijke biertjes en serveert er passende hapjes bij. Ook mooie cadeau pakketten met verschillende bieren zijn te verkrijgen. Jos kan je alles vertellen over zijn passie, bierbrouwen. Rondom de brouwerij vind je nog meer leuke standjes. Zeker even gaan kijken op Kipstraat 2.

kiplekkerbier

De Ketchupfabriek is een bekende lokale ondernemer uit Graauw. Een fantastisch concept, uit duurzaam geteelde B-keus tomaten en paprika's de heerlijkste sauzen creeëren. Echt een streekproduct dus en zonder kunstmatige toevoegingen. Zaterdag 8 april staat Patrick Keizer met zijn Rollende Kantine op de braderie bij het dorpshuis in Ossenisse. Hier kun je van een smakelijk broodje Zeeuwse Hotdog komen genieten. De Zeeuwse Hotdog is een door de lokale slager gemaakte worst, gemaakt van Zeeuws varken. De worst wordt vers gegrild en leggen ze in een speciaal voor de Ketchupfabriek gebakken broodje van een lokale bakker. Natuurlijk serveren ze de hotdog met de eigen ketchup, krokante uitjes, augurk en voor wie dat wil zuurkool. Eet smakelijk.

ketchup

We zijn blij met de vele verkopers die zich opgaven! Wil jij ook nog meedoen en heb je je niet opgegeven, doe dat nu nog. Na 1 april maken we een plattegrond waarop alle verkopende adressen staan. Twijfel je nog? Ook op Zeedorp zijn verkopers en ook in de Wesstraat zijn adresjes. Samen ben je sterk. Mail even naar stoep&Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wie je bent en wat je adres is waar vanuit je verkoopt. Dan zetten wij je op de plattegrond. Maak je zelf ook reclame? Deel dit bericht op social media, hang de vlag uit op 8 april en maak jezelf zichtbaar. Óp naar de 8e.

profielfb stoepschuurverkoop

Ook in Zeedorp hangen de vlaggen te wapperen op zaterdag 8 april van 10 tot 15 uur. Diverse adresjes hebben hun leukste spulletjes al klaargezet om te verkopen.
Neem zeker een kijkje bij Jos Heerkens kruiden. Een kleinschalig kruidenbedrijf met biologische kruidenthee, helende zalven en olietjes. Bekend van de lokaal gewonnen en geperste Huttentuttenolie. Jos staat altijd klaar met advies voor je welzijn. Zeedorp 29.

jos heerkens kruidenhuttentutolie

En als je dan toch in Zeedorp bent, kun je even genieten van het uitzicht op de dijk.
Tot 8 april op de Stoep&schuurverkoop!

Zoals elk jaar is er op paaszaterdag zet Artuin zijn deuren wijd open. Op het erf en in de oude schuur is van alles te koop. Van rommelmarktspulletjes tot tuinplantjes, tuinhout, vijverpompen, antiworteldoek, biologische en universele potgrond, drainagegoten, bamboestokken en nog veel meer. Helaas hebben dit jaar geen moestuinplanten. Wel gaat het stalletje 'Het Kabinet' 8 april weer open met heerlijke eerlijke home-made producten en lekkere eitjes.

Natuurlijk staan Henk en Arga Moree ook klaar om advies te geven over jullie tuin. Kom even kennismaken, misschien kunnen ze iets betekenen. Zij geven deze dag 10% korting weg op tuinontwerpen, tuinplanten (op bestelling) en nieuwe materialen. Kom dus even een waardebon halen.

Leuk om eens lekker te struinen in ons dorp. Artuin kun je vinden aan de Dorpsstraat 13 te Ossenisse. De verkoop is van 10 tot 15 uur.

verkoop artuin 2023 small visitekaartje artuin

 

De lekkerste burger haal je bij De Bakker Bakt, een cateringbedrijf onder enthousiast beheer van Koen en Bernita de Bakker.
Deze zaterdag 8 april serveren zij een luxe hamburger, zelf gemaakt met heerlijke home-made garnering op een knapperig broodje.
Natuurlijk staan zij ook klaar om advies te geven over al uw catering wensen.
Kom gezellig langs bij Lageweg 19 te Ossenisse.

big bakker bakkerbakt

De aanmeldingen lopen binnen voor de Stoep&schuurverkoop 8 april. Wacht niet, maar geef je gelijk even op als je iets te verkopen hebt. kraam

Wat valt er te beleven?


Behalve particuliere verkopers daar waar de vlag wappert zijn er ook ondernemers, verenigingen en hobbyisten.

- Dorpshuis Hof ter Nesse is open voor toiletbezoek en de bar is open voor dranken, verse wafels en een lekker soepje.

- Bierbrouwerij de Kip op Kipstraat 2 schenkt vanuit de brouwerij heerlijke biertjes en serveert er passende hapjes bij. Ook mooie cadeau pakketten. Rondom de brouwerij vind je nog meer leuke standjes.
kiplekker

- Artuin, tuinontwerp bedrijf heeft open dag, verkoop van rommelmarkt spulletjes maar ook tuinhout, potgrond, wat tuinplanten, materialen, vijverpompen en nog veel meer. Dorpsstraat 13. Deze dag geven zij een kortingsbon weg van 10% op bestelling van tuinplanten en bomen, tuinontwerpen en nieuwe materialen.
visitekaartje artuin
Het kraampje 'Het Kabinet' is deze dag voor het eerst open met scharreleieren, jammetjes van eigen oogst, keltisch zeezout en meer. Dorpsstraat 13

- De Bakker Bakt catering brengen weer niet te versmaden home-made luxe hamburgers uit. Kom langs op het Klokhuis aan de Lageweg.
bakkerbakt

- Door omstandigheden moet café restaurant 't Schallemaaj zijn deuren gesloten houden. Maar, gelukkig kun je heerlijk neerstrijken bij dorpshuis Hof ter Nesse. De bar is open.
tschallemaaj

Het Noteerhuis, voor het betere notitieboek en schrijfgerei. Het
Noteerhuis is in eerste plaats een webshop, maar op 8 april is de
showroom aan de Lageweg 29 open en zullen er naast de vaste collectie
een aantal mooie aanbiedingen te vinden zijn.
noteerhuis two trees

Annemiek Hamelink Porselein zij stelt de galerie aan de Lageweg 29 open
tijdens de stoep- en schuurverkoop. Normaal is deze open op afspraak.
Je kan haar werk vinden van musea in Taiwan tot galeries in de USA,
maar ook bij haar thuis kan je haar werk bewonderen. Naast haar eigen
werk is er werk te zien van Patina vaz Dias, zij schildert en maakt
zeer gedetailleerde pentekeningen.

Op Zeedorp is ook van alles te koop.
- Neem zeker een kijkje bij Jos Heerkens kruiden. Een kleinschalig kruidenbedrijf met biologische kruidenthee, zalven en olie. Zeedorp 29.
jos heerkens kruiden

Op de braderie staan diverse kramen:
- De ketchupfabriek komt met foodtruck 'De Rollende Kantine' en verkoopt behalve zijn ambachtelijk gemaakte ketchup ook heerlijke Zeeuwse Hotdogs. Worst van de lokale slager en brood van de lokale bakker, dat is (h)eerlijk.

ketchupfabriek
- Ella van Vliet met unieke sieraden, armbandjes, hangertjes, kinderhorloges en meer.
- Wie kent de Zeeuwse Babbelaar niet? Nu komt Adri ze ter plekke maken. Leuk om te zien hoe dat in zijn werk gaat. Babbelaars zijn te koop in diverse smaken. Leuk om te snoepen of als cadeautje.
babbelaarbakker ac vpoeijer
- Tuinplanten en kamerplanten van 'De Groene Mannen'.
mooiza foto


- Stichting Mascura is een stichting die als doel heeft om ernstig, langdurig of chronisch zieken van alle leeftijden op een bijzondere manier te verrassen met een unieke beterschapswens.
mascura logo

- Ingeborgs cadeaushop met speenkoorden, bijtringen, unieke deegvormpjes, luiertaarten en meer.
ingeborgs cadeaushop

 

Op de rommelmarkt bij en rondom Hof ter Nesse staan particuliere verkopers met hun spulletjes.

Alle verkooppunten komen in de laatste week op een plattegrond, om niets te hoeven missen!

Zolang de aanmeldingen binnendruppelen vullen we deze lijst steeds aan.

 

Ook verkopen in Ossenisse? email

Meld je dan aan voor 1 april via email: (of mail naar dit adres: stoep&schuurverkoop&ossenisse-zeedorp.nl)

Naam:

Adres:

Plaats:

Telefoon:

o Ik verkoop op mijn eigen adres
o Ik verkoop bij Hof ter Nesse
o Ik verkoop op onderstaand adres: .............
o Ik ben ondernemer/hobbyist/vereniging en ik verkoop: ..........

 

Leuk dat je meedoet!

Zodra je aanmelding is ontvangen, sturen we een email met ter bevestiging en meer informatie.

(uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt voor dit evenement)