Dorpsraad

Logo Dorpsraad Ossenisse ZeedorpFijn dat u ons deel van de site wilt bezoeken. Dorpsraad Ossenisse/Zeedorp behartigt de belangen van de inwoners van Ossenisse en Zeedorp.

Dorpsraad Ossenisse-Zeedorp wil als dorpsraad een zo optimaal mogelijke wisselwerking bewerkstelligen tussen bewoners, gemeente en de overige instanties om bij te dragen aan het in stand houden en onderhouden van de leefbaarheid en de DNA* van ons dorp.

*DNA: Ossenisse is een heel klein, landelijk en rustig dorp midden in de natuur van de Zeeuws-Vlaamse polders waar het rustig wonen is in open ruimte tussen akkers en sloten; de Westerschelde met haar slikken en schorren grenst aan het dorp.

Taken van de dorpsraad zijn onder meer het adviseren van de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders van Hulst over zaken als ruimtelijke ordening, huisvesting, milieu, sport, cultuur, verkeer, vervoer, onderwijs e.d. Daarnaast moedigt de Dorpsraad activiteiten aan om het dorp leefbaar, gezellig en mooi te houden.

Voor wie zijn wij er? Voor iedereen die in onze gemeente woont of recreëert en graag wil dat we bepaalde zaken aanpakken of verbeteren. De vergaderingen van de Dorpsraad zijn openbaar en wij nodigen u van harte uit mee te praten en te denken over ons dorp.

Hebt u nog tips of ideeën, laat het ons weten. Veel leesplezier, bij het bezoeken van onze site.

De Dorpsraad organiseert een openbare jaarvergadering op dinsdag 19 maart in Hof ter Nesse.
We vullen deze avond graag op een originele manier in, met iets te eten, een formeel en een interactief gedeelte.
Er staan verschillende leuke onderwerpen over de ontwikkeling van ons dorp op het programma.
Onderwerpen waar uw stem en inzet graag wordt vernomen.
Een uitnodiging met het programma zal spoedig volgen.
Houdt uw agenda alvast vrij vanaf 18:00 uur

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Bestuur

  Ineke Elbers, voorzitter

Jacques Serrure, secretaris

Bas Janssen, penningmeester

Arnold Mannaert, lid

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s