2013-2014

De tuin begint al een beetje vorm te krijgen. Afgelopen burendag (21 septermber 2013) hebben we de eerste picknicktafel in gebruik genomen en is een begin gemaakt met de kruidenspiraal / egelhuis.

Daarna zijn we begonnen om de zaaibedden af te dekken met karton, compost, mest en riet. En de eerste planten konden de grond in.

De winter van 2013-2014 hebben we het snoeiwerk van de wilgen gebruikt om de structuur van de tuin verder vorm te geven, met dank aan de medewerking van de gemeente Hulst.Op de achtergrond wordt er wel gewerkt aan de indeling* van de tuin, en constructies** zoals het kippenhok en compostbakken en het verzamelen van materialen (zie ook het artikel: gevraagd in de tuin)

2015

We hebben het eerste seizoen achter de rug. Komend voorjaar gaan we verder met het inrichten van de tuin en natuurlijk planten en zaaien we voor de tweede oogst.

Voorjaar 2015 gaan we proberen met wilgentenen alle zaaibedden te omlijsten, zodat de structuur van de tuin zichtbaarder wordt. We gaan ook meer zaaibedden in gebruik nemen.

*Concept indeling:

Concept indeling

**Concept kippenhok / compostbakken / watertank / infostand
Concept palletconstructie