Snisser

Snisser header

Deze nieuwsbrief verschijnt 4 keer per jaar en wordt verspreid in en rondom Ossenisse. Met als doel een bijdrage te leveren aan de onderlinge betrokkenheid van de bewoners. Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Buitendijks non-stop fietsen naar Terneuzen en nieuwe radartoren in aanbouw op dijk in Kreverhille.

We vieren het samen

Donkere dagen maken hun intrede en de feestdagen komen dichterbij. Sinds sluiting van de Sint Willibrorduskerk organiseert het Kerstcomité in december in Hof ter Nesse een kerstmiddag.

Eddy de Caluwé

Geboren en getogen is Eddy in het dorp Graauw. Hij heeft ook nooit ergens anders gewoond. Tot 1 maart 2017. Toen verhuisde hij van Graauw naar Ossenisse. Nu is hij de eigenaar van het huis aan Dorpsstraat 8. De uitstraling van het huis was voor hem de doorslag om het te kopen. En ondertussen kan Eddy vertellen dat hij graag in ons dorp woont.

d’Ossekoppenloop

Zaterdag 9 september was het alweer de 4e editie van d’Ossekoppenloop in ons dorp. Weergoden zorgden ervoor dat het ook dit keer een geslaagde dag was.

Dorpshart

Middelpunt van ons dorp

Het dorpshart is een project van ons gemeenschapshuis Hof ter Nesse en de dorpsraad Ossenisse-Zeedorp. Als dorpsraad vinden we het geweldig hoe de werkgroep Dorpshart met veel vrijwilligers en medewerking van Gemeente Hulst, Oranjefonds en KNHM erin geslaagd is een mooi plein te maken. Het dorpshart is op deze manier echt het middelpunt van het dorp geworden. Zo’n 35 vrijwilligers hebben hieraan actief meegeholpen; heel veel voor een dorp met zo’n 330 inwoners.

‘t Lig kop over klôôten

Het igt door elkaar

Frequentie: 4 x per jaar 200 stuks Verspreiding: Ossenisse/Zeedorp

Correspondentieadres: Lageweg 8, 4589 KW  Ossenisse

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hieronder vindt u alle uitgegeven edities van de Snisser Nieuwsbrief in omgekeerde volgorde als .pdf bestand:

Snisser Jaargang 12 Nr. 04

Subcategorieën