Snisser

Snisser header

Deze nieuwsbrief verschijnt 4 keer per jaar en wordt verspreid in en rondom Ossenisse. Met als doel een bijdrage te leveren aan de onderlinge betrokkenheid van de bewoners. Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Feestelijk geopend op 24 november

Na jaren van denken, ontwerpen, tekenen, spitten, planten, wieden, kijken en praten was het dan eindelijk zover: Het nieuwe dorpshart was op de laatste vrijdag in november gereed om officieel geopend te worden.

Zondag 18 februari 2018

In Ossenisse vieren wij de zondag na carnaval altijd ons leutfeest. Noteer alvast de datum in je agenda!

Wim De Mul

Wim De Mul woont sinds mei 2017 in de Weverstraat. Hij verruilde een druk bestaan als zelfstandig IT-specialist, wonende aan een drukke weg in het Belgische Buggenhout voor een kantoorbaan en de rust van Ossenisse. Zijn enige spijt? Dat hij die stap niet eerder heeft gezet.

Aerobics op het dorp

Al bijna 20 jaar kun je per week een uurtje sporten in dorpshuis Hof Ter Nesse: Aerobics. De laatste jaren is dit onder leiding van Dorian uit Axel. Elke dinsdag van 19:30-20:30 uur.

Oudste & jongste Snissenjèr

De oudste vrouw die in ons dorp woont is 93 jaar. Het jongste meisje is nog maar net een paar maandjes oud. Ze wonen slechts tientallen meters bij elkaar vandaan. Laatst gingen ze samen op de foto en nu staan ze ook in De Snisser Courant.

Vlog jij voor ons dorp?

De wereld hangt tegenwoordig van filmpjes aan elkaar vast. Vooral de jongste jeugd heeft het er maar druk mee. Dit filmen heet ‘vloggen’ in moderne taal! Sommige vloggers worden er zelfs rijk van; door de filmpjes te plaatsen op hun eigen YouTube-kanaal.

Een levendig dorpscentrum

Dorpsbrede verantwoordelijkheid

Het jaar 2017 is voorbij. Een jaar waarin er hard gewerkt is door vrijwilligers uit ons dorp: Zichtbare en onzichtbare vrijwilligers. Samen hielpen zij mee aan de leefbaarheid en levendigheid van ons dorp in de Kop van Ossenisse.

Alleven haarn

Niet goed wijs

Frequentie: 4 x per jaar 200 stuks Verspreiding: Ossenisse/Zeedorp

Correspondentieadres: Lageweg 8, 4589 KW  Ossenisse

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hieronder vindt u alle uitgegeven edities van de Snisser Nieuwsbrief in omgekeerde volgorde als .pdf bestand:

Snisser Jaargang 13 Nr. 01

Subcategorieën