Dorpshart

Middelpunt van ons dorp

Het dorpshart is een project van ons gemeenschapshuis Hof ter Nesse en de dorpsraad Ossenisse-Zeedorp. Als dorpsraad vinden we het geweldig hoe de werkgroep Dorpshart met veel vrijwilligers en medewerking van Gemeente Hulst, Oranjefonds en KNHM erin geslaagd is een mooi plein te maken. Het dorpshart is op deze manier echt het middelpunt van het dorp geworden. Zo’n 35 vrijwilligers hebben hieraan actief meegeholpen; heel veel voor een dorp met zo’n 330 inwoners.

Bijna klaar!

Het werk aan het dorpsplein zit er bijna op. Wat is er hard gewerkt! Soms met regen, maar ook vaak met zonneschijn. De laatste werkdag in september was zo’n dag met veel regen. Ondanks die regen is er toen wel hard gewerkt en het uiteindelijke resultaat maakt veel goed.

Hulp gevraagd op zaterdag 28 oktober

Het leuke werk start op zaterdag 28 oktober. Die dag worden er 4 bankjes geplaatst en vullen we de perken met planten. Ook op die dag is jullie hulp weer dringend nodig. Half november wordt er een boom geplant. Alle bladeren moeten eerst van de boom zijn gevallen, voordat hij verplaatst mag worden.

Uitnodiging voor een feestje: vrijdag 24 november

Na het plaatsen van de boom is het plein klaar! Op vrijdag 24 november wordt het plein geopend met een feestje tussen 16.00 en 18.00 uur. Alle bewoners van Ossenisse, Zeedorp en uit de omliggende polders zijn van harte welkom!
Vind jij het plein ook een aanwinst voor het dorp? Dan zou het een leuk gebaar zijn voor de vrijwilligers als je dit laat blijken door bij het openingsfeestje aanwezig te zijn! Dus als je tijd kunt vrijmaken om erbij te zijn, dan verwelkomen wij je graag. Het wordt vast een gezellig feestje. Wij zorgen voor een drankje en een hapje. Graag tot ziens op 24 november!

Pluim voor d’Ossekoppenloop

Als dorpsraad geven we graag een pluim aan de organisatie van d’Ossekoppenloop. Dankzij de inzet van de leden van het kernteam en de inzet van zo’n 70 vrijwilligers was het evenement op 9 september geslaagd. De belangstelling van onze bewoners was ook dit jaar weer een hart onder de riem van de organisatoren. Dank voor het organiseren, je hulp en/of je aanwezigheid die dag.