Vlog jij voor ons dorp?

De wereld hangt tegenwoordig van filmpjes aan elkaar vast. Vooral de jongste jeugd heeft het er maar druk mee. Dit filmen heet ‘vloggen’ in moderne taal! Sommige vloggers worden er zelfs rijk van; door de filmpjes te plaatsen op hun eigen YouTube-kanaal.

Puttenstrand in beeld

Op YouTube staat een prachtige film over ‘Het schorrengebied aan de Knuitershoek’ (zie vorige uitgave De Snisser Courant). Onlangs verscheen er op YouTube ook een mooi filmpje over het pareltje bij ons dorp: Het Puttenstrand. Met moderne apparatuur, gefilmd onder een drone, biedt dit een inkijk in de prachtige natuur van de slikken en schorren en op de scheepvaart over de Westerschelde. Als Snissenjèrs zijn wij trots op ons dorp en de mooie omgeving, daarom delen wij dit graag.

Maak jij een vlog?

Om eens beeld te krijgen hoe jullie, bewoners van het dorp en uit de omliggende polders, naar de Snis kijken, willen we je uitdagen een filmpje te maken over bijvoorbeeld: ● wat jouw favoriete plek is op de Snis; ● iets wat voor jou bij de Snis hoort; ● of wat je mist op de Snis. Je leeftijd is niet belangrijk, iedereen kan dit! Mocht je een actioncamera willen gebruiken, dan kun je deze lenen bij Bas Janssen (Whatsapp 06-40759534). Ook kun je met hem het eventuele gebruik van een drone bespreken. Verzameling van beeldmateriaal Stuur je filmpje via Whatsapp naar Bas. Dan maakt hij er samen met jullie een verzameling van. En ontdek je beeldmateriaal over Ossenisse of de nabije omgeving, op internet? Deel dit dan via de facebookpagina van Dorpsraad Ossenisse .