Zondag 18 februari 2018

In Ossenisse vieren wij de zondag na carnaval altijd ons leutfeest. Noteer alvast de datum in je agenda!

Een traditie voor de hele streek om op die zondag af te zakken naar de Snis. De mooie optocht, onder aanvoering van onze vrouwelijke Raad van Elf, staat altijd garant voor ambiance en vertier.

In 2017 hadden we als Ossenisse zowaar de grootste optocht van heel de regio! Het zou mooi zijn om dit te evenaren. Daarom nodigen we ook ieder weer van harte uit deze feestdag met ons te vieren.

Zaterdag 17 februari brengen we op ons dorp eerst een bezoek aan alle zieken en 80-plussers. We overhandigen dan aan iedereen een bloemetje.

Zondag 18 februari start het limonadebal om 1 uur in Hof ter Nesse. Rond half 3 gaat de stoet van start vanaf Zeedorp en rijdt richting de Walenhoek. Burgemeester Jan Frans Mulder is die dag aanwezig om de sleutels van de verschillende kernen uit onze gemeente terug in ontvangst te nemen.

Natuurlijk wordt ons dorp versierd met vlaggen. Vlagt iedereen mee met de Snisser dorpsvlag? Nodig je familie, vrienden en bekenden uit om hen op zondag 18 februari het leutfeest op ons dorp mee te laten beleven!