Nadat in 2016 alleen Zara Jansen en Jos Huijgens overbleven binnen de stichting Dorpsfeest, hebben zij nu het idee om het feest te veranderen. De laatste jaren bestond het dorpsfeest voornamelijk uit de barbecue. Zij willen het omtoveren tot een jaarlijks gezamenlijke maaltijd met een wisselende keuken. Voor dit jaar dachten ze aan de Spaans keuken. Denk hierbij vooral aan tapas, paella, sangria, en dergelijke. Verdere aankleding, gerechten, muziek, enzovoorts willen ze samen met andere dorpsgenoten oppakken.

 

Hulp nodig om door te gaan! Past dit vrijwilligerswerk bij jou?

Maar het is geen doen dit met 2 personen te organiseren. Jos en Zara zoeken dus 3 tot 5 dorpsgenoten die willen helpen. Plan: Op 17 augustus boodschappen doen en zoveel als mogelijk voorbereidingen voor het eten. Op 18 augustus Hof ter Nesse inrichten (hopelijk met terras), kookhoek maken en verdere voorbereiding aan het eten. Tijdens de gezamenlijke maaltijd zijn er allerhande klusjes zoals aanvullen, opruimen, et cetera.

Meld je voor half mei aan bij Zara of Jos!

Wie interesse heeft op (één van) deze dagen te helpen, laat het even weten aan Zara of Jos. Hebben we in mei voldoende aanmeldingen, dan gaat de avond op 18 augustus door. Maar wanneer er te weinig hulp is, gaat de stichting in de kast, totdat er zich mensen melden die hier weer iets mee willen doen.
Zara en Jos hopen in ieder geval dat dit door kan gaan, dus meld je aan!