Van Koen de Bakker, werkzaam bij H4A
Goedenavond dorpsgenoten,

I.v.m. klachten over o.a. bruin water gaan ze de waterleiding aan de Grindweg naar Hontenisse en de Drogendijk vervangen. Daarnaast zullen daar ook de huisaansluitingen worden aangepast.
De werkzaamheden duren circa 27 weken (van 11-01-22 tot en met 16-07-22). Dit wordt opgedeeld in 2 fases:
Fase 1 start 11-01-22 en loopt vanaf Maatschap de Nijs aan de Drogendijk tot aan de kruising met de Oostdijk, fase 2 start 01-04-22 en loopt van de Oostdijk (ter hoogte van de boerderij van Menu) tot aan de kruising met de Hooglandsedijk.

Dit werk wordt uiteraard eerst aanbesteed en mijn collega’s van de afdeling leidingen werken aan de inschrijving en het bijbehorend plan van aanpak. Voor dit plan van aanpak willen wij zo goed mogelijk ons huiswerk doen en wij zijn dus zeer benieuwd naar jullie meningen, wensen, vragen, eventuele zorgen en ideeën wat betreft: bereikbaarheid, afzettingen en omleidingen, leveringen, belangrijk vervoer, beperken van overlast, evenementen (bijv. carnaval) en alle andere zaken die ik nog niet heb benoemd, maar die jullie wel van belang achten.

Jullie input kunnen jullie richten aan mij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een bericht sturen aan mij via Facebook of Whatsapp is uiteraard ook prima en voor wie wil mag me ook zo van tekst en uitleg komen voorzien. Vanaf een uur of half zes ben ik meestal wel thuis en jullie weten me te wonen.
Nogmaals: alle input wordt zeer gewaardeerd!

Bij voorbaat dank en groeten,
Koen
Bruinwater
0
0
0
s2sdefault
powered by social2s