Snisser Courant

Snisser header

Deze nieuwsbrief verschijnt 4 keer per jaar en wordt verspreid in en rondom Ossenisse. Met als doel een bijdrage te leveren aan de onderlinge betrokkenheid van de bewoners. Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

In oktober 2018 is de Dorpskeuken van start gegaan. De eerste keer waren er een 30-tal gasten. De tweede en derde editie zat de zaal vol en waren er zo’n 40 deelnemers die, aan de democratische prijs van 10 euro, genoten van een driegangenmenu.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Zondag 10 maart

Nog een paar weken en dan is het weer zover: Carnaval op de Snis! Elk jaar weer een enorme happening op ons kleine dorp. Het is DE afsluiting van het carnaval in de streek.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Sonja Broekaart

De nacht van 14 op 15 december sliepen Sonja en haar dochter Fransien voor het eerst in Ossenisse. ‘s Morgens om half 11 klopte ik aan bij Lageweg 41. Tussen de dozen dronken we koffie en kwam ik heel wat te weten.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Ontwikkeling op het dorp

Je kunt er niet omheen: De skyline van de Snis wordt sinds kort niet alleen beheerst door de radartoren. Ook bouwkranen bepalen tegenwoordig hier het ruimtelijk beeld. Nee geen wolkenkrabbers of hoogbouw; de enige kastelen die voorbij komen, varen op de Schelde. Maar ook de Snisse huizenmarkt draait mee met de wereldeconomie en is dus volop in beweging!

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Het geheim van Ossenisse-Zeedorp

Knipoog naar het drieluik over Ossenisse in de jaren ’90 van Hans Heijnen

Veel mensen vragen mij wat het geheim van Ossenisse is. Dat het zo’n krachtige gemeenschap vormt. Dat er allerlei activiteiten plaatsvinden en ook opgestart worden. Als er een bedreiging van buitenaf is (denk aan windmolens en hekwerken), staan we pal voor de leefbaarheid van ons dorp.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Zaterdag 6 oktober. Herfst? Nee hoor! Een zonovergoten warme zomerdag met een temperatuur boven de 20°C. Gluren bij de Buren trekt ruim 30 dorpsgenoten aan op Boerderij Ondersteboven.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

W'emmen 'm nie

We hebben het niet op voorraad

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Frequentie: 4 x per jaar 200 stuks Verspreiding: Ossenisse/Zeedorp

Correspondentieadres: Lageweg 8, 4589 KW  Ossenisse

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Hieronder vindt u alle uitgegeven edities van de Snisser Nieuwsbrief in omgekeerde volgorde als .pdf bestand:

Snisser Jaargang 14 Nr. 01

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Subcategorieën