Noteer 9 december alvast!

Voor je het weet is het weer Kerst. Je hoeft geen verre markten te zoeken om in een gezellige kerstsfeer de feestdagen door te brengen!

Onze Willibrorduskerk is met Kerst weer geopend voor publiek. Het kerstdorp wordt weer opgebouwd en zal dit jaar groter zijn. In de kerk kun je ook dit keer weer kerststukjes kopen. Ook zal er dit jaar een ‘spektakelstuk’ te zien zijn. Het café ‘t Schallemaaj zal inhaken op de feestdagen. Het programma wordt te zijner tijd bekend gemaakt.

Sinds de sluiting van de St. Willibrordus- kerk wordt tijdens de kerstperiode een kerstmiddag gehouden in Hof Ter Nesse. Een jaarlijkse bijeenkomst waarbij iedereen zich verzamelt rondom de kerststal uit de voormalige kerk. Het kerstcomité doet zijn best om het gezellig te maken. Zo wordt de zaal versierd met een kerstboom en de kerststal wordt uitgestald. Natuurlijk wordt er kerststol geserveerd. Het is een gelegenheid om elkaar weer eens te zien. Je kunt bijpraten bij een bakje koffie met kerststol. Je kunt luisteren naar kerst- liedjes, een mooi verhaal en naar gedichten. Het voornaamste doel van de bezoekers is elkaar ontmoeten en het samen zingen van kerstliedjes.

Dit jaar zorgt De Jeugd van Toen voor de muzikale omlijsting van deze middag. De entree is gratis. Iedereen is van harte welkom op 9 december om 14.00 uur!

Kerst vier je met elkaar op de Snis!

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s