De Snizz kids zijn nu zo’n 3 jaar actief. In 2009 begonnen na de kerstmusical in Hof ter Nesse, waarbij de pakken van hun spetterend optreden de basis vormden in hun eerste carnavalsjaar. Ga er maar aan staan: Daar moet een hele organisatie achter zitten, elke dag weer zoveel kinderen schminken, daar komt heel wat bij kijken en dan hebben we het nog niet gehad over wie er voor de begeleiding zorgt op welke dag en het vervoer.

2010 Snizz kids


Snizz kids logoDe kern wordt gevormd door enthousiaste ouders, die dit jaar elk kind in het dorp hebben benaderd om eventueel mee te doen. Verheugend natuurlijk om te zien dat er zoveel animo is om samen wat te ondernemen! Want wat is er mooier voor de Snisse kinderen, dan om na het limonadebal ook mee te doen in de grote optocht op je eigen dorp! De Snizz kids zijn inmiddels overal bekend. En wie ze niet herkend, je kan ze niet missen, ze hebben inmiddels ook al een eigen T-shirt met opdruk voorzien van een eigen logo!

Het thema van 2011

2011 Snizz kids

Het thema van 2012 was het contrast tussen de moderne spelen en de spelletjes van vroeger. “Op de Snizz geen Wii, maar Mens Erger Je Nie”. Natuurlijk haalden ze hiermee mooie prijzen: 2e prijs op de Snis en zelfs de beste in de kinderoptocht op Klooster! Het prijzengeld komt geheel ten goede aan de kinderen zelf. Een prachtig initiatief voor onze allerkleinsten.

2012 Snizz kids

Het thema van 2013

2013 Snizz kids

Met dank aan alle sponsors van Ossenisse die ze geheel belangeloos ondersteunen! Voor wie ook belangstelling heeft, inlichtingen zijn te verkrijgen via de fam. Brouwers (tel. 683456). Volgend jaar zijn ze zeker weer present. De Snizz kids zijn helemaal bij de tijd en op vele foto’s te zien op hun eigen facebookpagina!