rabo clubsupport

De jaarlijkse Rabo Clubsupport actie is weer van start gegaan. Stichting Gemeenschapshuis Hof ter Nesse en Stichting ‘d Ossekoppen vragen uw stem bij hun lokale initiatieven. Hof ter Nesse wil graag een nieuwe klok voor de grote zaal aanschaffen en ‘d Ossekoppen organiseren mede met uw stem het jaarlijkse carnaval.

Stemmen kan van 4-25 oktober als u een rekening hebt bij de bij de Rabobank en elke rekeninghouder kan drie stemmen uitbrengen.

Kijk hier voor meer info https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport en om uw stem uit te brengen.

>LdB<

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Van Koen de Bakker, werkzaam bij H4A
Goedenavond dorpsgenoten,

I.v.m. klachten over o.a. bruin water gaan ze de waterleiding aan de Grindweg naar Hontenisse en de Drogendijk vervangen. Daarnaast zullen daar ook de huisaansluitingen worden aangepast.
De werkzaamheden duren circa 27 weken (van 11-01-22 tot en met 16-07-22). Dit wordt opgedeeld in 2 fases:
Fase 1 start 11-01-22 en loopt vanaf Maatschap de Nijs aan de Drogendijk tot aan de kruising met de Oostdijk, fase 2 start 01-04-22 en loopt van de Oostdijk (ter hoogte van de boerderij van Menu) tot aan de kruising met de Hooglandsedijk.

Dit werk wordt uiteraard eerst aanbesteed en mijn collega’s van de afdeling leidingen werken aan de inschrijving en het bijbehorend plan van aanpak. Voor dit plan van aanpak willen wij zo goed mogelijk ons huiswerk doen en wij zijn dus zeer benieuwd naar jullie meningen, wensen, vragen, eventuele zorgen en ideeën wat betreft: bereikbaarheid, afzettingen en omleidingen, leveringen, belangrijk vervoer, beperken van overlast, evenementen (bijv. carnaval) en alle andere zaken die ik nog niet heb benoemd, maar die jullie wel van belang achten.

Jullie input kunnen jullie richten aan mij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een bericht sturen aan mij via Facebook of Whatsapp is uiteraard ook prima en voor wie wil mag me ook zo van tekst en uitleg komen voorzien. Vanaf een uur of half zes ben ik meestal wel thuis en jullie weten me te wonen.
Nogmaals: alle input wordt zeer gewaardeerd!

Bij voorbaat dank en groeten,
Koen
Bruinwater
0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Nog geen maand geleden hadden we in Ossenisse-Zeedorp te maken met 2 reanimaties in
een week tijd. Dit riep veel vragen op bij onze inwoners, zoals: waar hangt de AED, kan ik
die bedienen, hoe kom ik daarbij, hoe werkt dit in Nederland, wie kan er reanimeren, waar
kan ik mijn herhalingscursus volgen of waar kan ik een opleiding volgen. In het dorp
hebben wij een deskundige: Roald Jonkman van ‘Jonkman Opleidingen’. Hij biedt een
informatieavond aan op donderdag 22 juli, start 19.30 uur om de vragen te beantwoorden
en te illustreren wat er allemaal bij komt kijken. Donderdag 9 september kan hij bij
voldoende belangstelling een herhalingscursus voor hartreanimatie verzorgen. Ook kan er
een basiscursus van meerdere avonden gegeven worden. Kosten per avond: € 5. Vanwege
organisatie en groepsgrootte vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0651846830.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Ossenisse dorpslied 1945 tekst

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

lichtjestocht 2019De werkgroep Groeiactiviteiten was al goed bezig om binnen de beperkingen toch een mooie wandeling te organiseren. Er waren leuke ideëen, er werdt een oproep gedaan om glazen potjes en lichtjes te gaan sparen, maar toen kwam onverwacht de persconferentie die een lockdown aankondigde. In 'dit licht' hebben we als werkgroep besloten om de lichtjeswandeling van 27 december niet door te laten gaan.

Een gezamelijke wandeling vinden wij niet binnen de regels passen, zeker niet met oliebollen, glühwein of chocolademelk zoals we van plan waren. Wij vinden het enthousiastme bij veel mensen hartverwarmend en begrijpen ook de teleurstelling dat we de gezamenlijke tocht moeten annuleren.

De oproep om huis en tuin te versieren en verlichten juichen we van harte toe! Laten we er een warm feestelijk verlicht dorp van maken. Zo worden we uitgenodigd een wandeling te maken in deze donkere dagen, niet binnen een paar uur maar verspreid over een langere periode. Zo kunnen we allemaal ons steentje bijdragen tegen de verspreiding van het virus.

 

We wensen alle bewoners van Ossenisse-Zeedorp fijne feestdagen toe.

werkgroep groei activiteiten small

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s