Er wordt een extra feestje gevierd op de Snis. De feestelijke reden daarvoor is de introductie van een nieuwe prinses. De tweede prinses in de geschiedenis van ‘d Ossekoppen, prinses Margaretha,  heeft aangegeven haar functie neer te willen leggen. Een uitgebreid stuk daarover stond al in BN de Stem en de PZC. Er komt dus een nieuwe prinses! Wie zou het zijn en hoe gaat zoiets in zijn werk? We vroegen raad bij de Ossekoppen.

Al enige tijd voordat prinses Margaretha had aangegeven te willen stoppen als prinses der Ossekoppen, werd er gevraagd bij de raadsleden wie haar zou willen opvolgen. Vele gesprekken en grappen volgden binnen de stichting. De dames maakten elkaar onderling warm voor een eventuele nieuwe functie.

Na Carnaval 2019 werd door het bestuur officieel gevraagd wie zich kandidaat wilde stellen. Het bestuur wist dus wie er zich had opgegeven. Besloten werd om de overige mensen die betrokken zijn bij de stichting om advies te vragen. Iedereen kon een stem geven aan de kandidaat die zijn of haar voorkeur had. Nadat alle stemmen waren geteld werd meteen al duidelijk wie de nieuwe Prinses der Ossekoppen zou worden….. 

De feestcommissie kon dus aan de slag om een leuk feest te organiseren. Gelukkig is er veel jonge aanwas die het organiseren van feestjes graag voor hun rekening neemt. Aanstaande zaterdagavond 30 november wordt tijdens het prinsessenbal in Hof ter Nesse, onder het genot van muzikale geluiden en een of meerdere drankje(s), de nieuwe Prinses voorgesteld. Precies om elf over elf oftewel 23:11 uur. Het feestje is alleen voor genodigden, maar natuurlijk zal de identiteit van de Prinses der Ossekoppen zondagochtend op de Snisser nieuwspagina staan.

We zijn zeer benieuwd.

unnamed