Zaterdag 30 november jl. organiseerde carnavalsstichting d’ Ossekoppen een feest in Hof ter Nesse, waarbij om elf over elf de naam van de nieuwe prinses bekend zou worden gemaakt.  Sinds het laatste carnaval hield deze ‘opvolgkwestie’ niet alleen de Ossekoppen al danig bezig en ook de naburige carnavalsvrienden waren erg benieuwd. Verschillende namen zoemden al enige tijd in de rondte.

Vanaf 21:00 u kwam een groot aantal raden van 11 uit de streek langs om samen met de Ossekoppen de nieuwe prinses feestelijk te verwelkomen. Rond kwart voor 11 was ‘t zover: 8 kandidaten kwamen op t podium om mee te doen aan een heuse miss verkiezing. Verschillende vaardigheden werden getest en na iedere ronde waren er 2 afvallers. Na een verkleedpartij, dansdemonstratie en een kennisquiz bleven er nog 2 kandidaten over. De motivatie van de beide dames gaf de doorslag.De nieuwe prinses der Ossekoppen is Ons Natas oftewel Natascha Jansen.

Na de vele felicitaties in ontvangst te hebben genomen werd ‘t feest carnavalesk voortgezet. De Ossekoppen kunnen welgemoed aan ‘t volgende carnaval beginnen met een nieuwe prinses!

Alaaf, alaaf, alaaf!

natas prinses