lichtjestocht 2019De werkgroep Groeiactiviteiten was al goed bezig om binnen de beperkingen toch een mooie wandeling te organiseren. Er waren leuke ideëen, er werdt een oproep gedaan om glazen potjes en lichtjes te gaan sparen, maar toen kwam onverwacht de persconferentie die een lockdown aankondigde. In 'dit licht' hebben we als werkgroep besloten om de lichtjeswandeling van 27 december niet door te laten gaan.

Een gezamelijke wandeling vinden wij niet binnen de regels passen, zeker niet met oliebollen, glühwein of chocolademelk zoals we van plan waren. Wij vinden het enthousiastme bij veel mensen hartverwarmend en begrijpen ook de teleurstelling dat we de gezamenlijke tocht moeten annuleren.

De oproep om huis en tuin te versieren en verlichten juichen we van harte toe! Laten we er een warm feestelijk verlicht dorp van maken. Zo worden we uitgenodigd een wandeling te maken in deze donkere dagen, niet binnen een paar uur maar verspreid over een langere periode. Zo kunnen we allemaal ons steentje bijdragen tegen de verspreiding van het virus.

 

We wensen alle bewoners van Ossenisse-Zeedorp fijne feestdagen toe.

werkgroep groei activiteiten small

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s