Naast de vele activiteiten zoals o.a. de Snisser Alleskunner, de dorpsbarbecue, Heel de Snis bakt en het korenfestival, zijn er tijdens het Dorpsfeest nog enkele muzikale evenementen die zeker onze aandacht verdienen. 

Lenno & friends treden zaterdag 23 juli live op, voor en tijdens de barbecue. Muziek van eigen bodem op het Dorpsplein door Lenno, Jan, André en Eddie. Zij brengen bekende nummers, hits uit de jaren zestig. Zodra we weten wie de Snisser Alleskunner is geworden starten zij, denk aan ongeveer half vijf-vijf uur. 

Deze vier mannen maken geregeld samen muziek en doen dat met veel plezier; iets wat je ziet én hoort.

 Natuurlijk bent u ook welkom om te luisteren als u niet mee-eet van de barbecue. Ieder is welkom op het plein bij Hof ter Nesse.

Na de barbecue kunnen we een paar deurtjes verder gaan, en genieten van dansmuziek in ‘t Schallemaaj. Dorpsgenoot Hans Rademakers gaat daar vanaf ongeveer half negen een uur lang dansplaten draaien, verzoekjes zijn natuurlijk welkom. 

Bustaflax (oftewel Tim Buysrogge) sluit daarna de avond af. Deze jonge rapper, artiest en songwriter timmert als altijd enthousiast aan de weg met nummers als ‘Oma in een Hummer’ en ‘Verander niet voor mij’. Hij zal met zijn optreden in ’t Schallemaaj vooral de jongeren onder ons aanspreken. 

U ziet, een gevarieerd muzikaal aanbod op zaterdag, dat met het korenfestival (hierover schreven we eerder al) op zondag 24 juli een prachtig vervolg krijgt. 

Breng dit a.u.b. onder de aandacht van buren en bekenden waarvan u weet dat ze geen FB en website zien