Wij zijn de Lone Star Country dansers uit Ossenisse.

Wij dansen in Dorpshuis Hof Ter Nesse op Woensdag avond. Rond 20:00 uur komen wij samen. Jeanneke en Peter hebben dan de koffie voor ons klaar staan. Zij gezorgen voor een lege vloer zodat wij kunnen dansen.

Lone star dancers

Na de koffie gaan we op de vloer om te dansen. Gina geeft ons les en is daar best goed in. Ze onthoudt al die dansen wat voor ons wel eens moeilijk is. Want we leren elke week weer een nieuwe dans en andere muziek erbij. Bij ons staat het plezier voorop. Vind je een dans niet leuk of te moeilijk, dan ga je even aan de kant en dan doe je met de volgende dans weer mee. Niets moet, dat is ook het leuke aan country dansen.

Zo zijn we al 15 jaar met veel plezier bezig. Veel partners van de dansers komen ook mee op woensdag avond en drinken een biertje en kletsen wat aan de bar. Wij hebben ook steunende leden. Zij komen voor de gezelligheid en niet voor het dansen.

In september 2018 vierden we ons 15 jarig bestaan gevierd met een barbecue en dansten we op live muziek. Een keer in de maand hebben we een oefenavond, dan kun je vrij dansen. Ook zijn er dan veel leden van andere country clubs aanwezig om met elkaar te dansen. Dat is super gezellig want alle clubs leren dezelfde dansen.

In november hebben we onze jaarlijkse mossel avond. Daarna ook live muziek. Ook hierbij is iedereen van harte welkom. Lijkt het u leuk, kom gerust eens kijken. Misschien krijgt u wel zin om mee te doen.