P1050484dorpsvlag

Een dag om onze dorpsvlag uit te hangen!!

Vrijdag 23

19.00 uur Officiele opening van de nieuwe keuken in dorpshuis Hof ter Nesse en bezichtiging van de keuken. Er wordt koffie en thee geschonken en daarna worden de 'Heel De Snis Bakt' taarten geproefd onder het genot van koffie of thee. Het publiek mag een stem uitbrengen op de taart die het lekkerst smaakt. De jury gaat 'fijnproeven' en de winnende taartenbakker ontvangt een jaar lang de eer plus een prachtig kado!
Het jazz trio 'SonnyB Jazz3' zorgt ondertussen voor een fijne sfeer met hun mooie live muziek. Mogelijk gemaakt door subsidie uit 'Klein Geluk'.

Bak je mee met  'Heel De Snis Bakt'?
Dit is een echte taartenbak wedstrijd waar iedereen aan mee mag doen. Hopelijk melden heel veel enthousiaste bakkers zich aan om hun feestelijke taart te delen op dit feest. Bak je mee? Geef je dan vóór maandag 19 juli op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam. Je krijgt dan wat praktische informatie. Er zijn geen kosten verbonden aan meebakken. De voorwaarden zijn eenvoudig: bak een taart met pure, niet-instant ingrediënten - zorg dat hij ter plaatse in kleine stukken te snijden is - lever hem dagvers aan. Er wordt gejureerd op smaak, afwerking, feestelijkheid en originaliteit. De winnaar ontvangt een mooie prijs en daarnaast zijn er nog twee leuke prijzen te vergeven.

Zaterdag 24

15.00 uur 'De Snisser Alleskunner' begint met een quiz - 'De Snisser Allesweter' bij Hof ter Nesse, waarna de winnaars doorgaan naar de ludieke behendigheidswedstrijd. Je hoeft je hiervoor niet op te geven, gewoon op tijd komen en lekker meedoen. Misschien ben jij wel 'De Snisser Alleskunner' van 2021! Natuurlijk is dit ook heel leuk om te zien, dus kom gezellig langs, de bar is open.
17.30 uur Barbeque met lekkere gevarieerde vis-vlees en groentegerechten, verzorgd door plaatselijk bedrijf ‘De Bakker Bakt’. Rond 19.00 uur komt de ijskar van het Melkhuis uit Terhole waar je een ijsje kunt kopen. Ondertussen zorgt Frans Verwilligen voor live muziek, mogelijk gemaakt door subsidie uit 'Klein Geluk'.
19.30 uur Disco voor de jeugd. Lekker uit je dak gaan met DJ Just Bas.

Eet je mee met de Barbeque? Geef je dan voor zondag 18 juli op via info@ossenisse-zeedorp of bij Ellie Suijker, Kipstraat 1, onder vermelding van: je naam, leeftijd en je keuze vis of vlees of vegetarisch of veganistisch. Betalen graag contant bij Ellie voor 23 juli.
Prijzen: volwassenen €15.- kinderen tot en met 12 jaar € 7,50.

Zondag 25

10.30-11.00 uur Fietspuzzeltocht voor alle leeftijden. Je kunt je aanmelden op het sportplein bij Hof ter Nesse. Je krijgt de route en de opdrachten van de puzzeltocht mee. De tocht zal ongeveer 20 km zijn en eindigd weer bij Hof ter Nesse. Heb je vragen dan kun je Nicol de Waal of Ina den Hamer contacteren of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze informatie zal steeds worden aangevuld, dus hou dit programma in de gaten. We hopen je te zien!!


Attentie: 
ondanks de versoepelingen zijn we verplicht ons te houden aan de afstand van 1.5 meter binnen én buiten, en kan er maar 1 persoon tegelijk in de toiletruimte zijn. Hou a.u.b. rekening met elkaar, op die manier kan dit feest een succes worden.