Toen De Dorpskamer in september 2019 van start ging, schreven we dat deze tot einde dit jaar geopend zou zijn en we daarna verder zouden kijken. Want; zouden er genoeg mensen aanlopen, vond men het activiteitenaanbod passend, was het gezellig? Nu, drie maanden later, komt daar een volmondig ‘ja’ op.

Vanaf de eerste keer komen er gemiddeld 15 mensen en meer. Dorpsbewoners van Ossenisse-Zeedorp treffen elkaar 2 x per maand bij De Dorpskamer voor koffie met iets lekkers erbij. Voor de sociale contacten, om bij te praten, om kennis te delen over haken/breien (en over andere zaken natuurlijk), sokken te leren breien, kerstversiering te maken, afspraken te maken om samen dingen te ondernemen en noem maar op.

De naaimachine van Ina den Hamer is al heel goed van pas gekomen om gratis kleding te herstellen, de eerste klusjes op het gebied van reparatie kleine huishoudelijke apparaten door André Fluijt zijn aangemeld en natuurlijk is Arga Moree er voor antwoorden op het gebied van mobiele telefoon en computer gebruik. Het waren gezellige bijeenkomsten in 2019, goed bezocht door mannen en vrouwen, jong en oud. We hebben er zelf ook veel plezier in dus gaan we er in 2020 gewoon mee door.

Hof ter Nesse zal ons ook in het volgend jaar gastvrij ontvangen op de tweede en vierde vrijdag van de maand, in ieder geval tot half april. Eerstvolgende keer Dorpskamer is vrijdag 10 januari, om 10 uur in Hof ter Nesse.

Zie voor de komende data:  http://www.ossenisse-zeedorp.nl/index.php/activiteiten

Met groet,

Namens Groeiactiviteiten Ossenisse-Zeedorp

Pascale Blondeel en Liesbeth de Bruijn

december 2019 small