De wensboom
Dit jaar zal dorpshuis Hof ter Nesse extra in decembersfeer gebracht worden met een heuse wensboom. Naar het idee van De wensboom van Joris Linssen uit het tv-programma. Vanaf 8 december kan iedereen zijn of haar persoonlijke wens of gedachte, op bijvoorbeeld een kerstkaartje in deze boom te hangen, dit kan anoniem of met je naam erbij. Om ook hier dierbare herinneringen en goede wensen voor het komende jaar met elkaar te delen.

Zondagavond 29 december staat er een mooi evenement op de planning. Het gaat hier om een wandeling voor jong en oud door een (hopelijk) verrassend verlicht Ossenisse en Zeedorp.

Zet ons dorp in het licht
Voor het slagen van dit evenement, is ieders bijdrage onmisbaar. We vragen de bewoners van Ossenisse-Zeedorp of ze hun huis en tuin sfeervol willen verlichten voor deze avond. Dit kan met eenvoudige waxinelichtjes in glazen potten, lichtsnoeren, vuurkorven (met toezicht), rendieren, kerststallen of wat dan ook. Zodoende kan het een prachtige en verrassende wandeling door Ossenisse-Zeedorp zijn.

‘Hoe meer zielen hoe meer vreugd’, is hierbij van toepassing. Vraag gerust vrienden en familie om mee te wandelen. Aanmelden is niet nodig!

Planning: om 19:00 uur, als iedereen verzameld is bij Hof ter Nesse, gaan de lichtjes van de 'Wensboom' aan en hopen we dat alle wensen vervuld zullen worden. Aansluitend gaat de wandeling van start langs alle verlichte tuinen en huizen door Ossenisse tot op de zeedijk bij Zeedorp. Na afloop van de wandeling is er o.a. warme chocolademelk en Glühwein met iets lekkers te verkrijgen in Hof ter Nesse. Wandelt u niet mee, wacht dan gerust in Hof ter Nesse want: rond 20:00 uur, na de lichtjestocht, kunnen we genieten van een optreden van ons eigen dorpskoor 'De Hoge Noo(d)t'. o.l.v. dorpsbewoner Sonja Broekaart.  Een mooie afsluiting van een jaar vol ‘Groeiactiviteiten’.

 lichtjesavond