Sport en beweging

Ossenisse is bekend van de Ossekoppenloop, maar er zijn ook nieuwe sportieve activiteiten ontplooit.
Naar aanleiding van alle nieuwe ideeën op de jaarvergadering in maart 2018 zijn initiatieven genomen.

Ina den Hamer heeft de coördinatie van de nieuwe sportieve activiteiten op zich genomen.
Voor informatie mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op Koningsdag, 27 april 2022 organiseert werkgroep Groei Activiteiten een Puzzelfietstocht. Na alle ochtend festiviteiten of heerlijk uitgeslapen te zijn, kun je je om 13.30 uur inschrijven bij dorpshuis Hof ter Nesse. De route van ruim 23 kilometer voert ons door de prachtige omliggende polders én langs breinbrekers die je onderweg tegenkomt. Alle vragen kunnen worden ingevuld op de bij inschrijving verkregen lijst. Terug in het dorpshuis worden alle punten geteld en om 16.00 zal een winnaar bekend gemaakt worden.

Fiets je mee?

fietspuzzeltocht 22

Zaterdag 16 april (Paaszaterdag) organiseren we een eerste historische wandeling door Ossenisse-Zeedorp.

We vertrekken om 14.00u vanuit dorpshuis Hof ter Nesse in de Kipstraat. We wandelen tot ongeveer 15.30u, ongeveer 3 km langs de toenmalige (huis) cafe’s. Waar stonden ze en wie waren de uitbaters? Vanaf 14.00u vertellen bewoners hun herinneringen aan de hand van foto’s in het dorpshuis, dus ook als je geen zin hebt of niet in staat bent zo ver te wandelen ben je van harte welkom. Natuurlijk onder het genot van kopje koffie/thee met iets lekkers.

Nieuwsgierig naar de verhalen van oud—dorpsgenoten, kom dan deze middag naar Ossenisse-Zeedorp. Van 10 tot 15.u hangen ook de vlaggen uit voor de jaarlijkse Stoep&schuurverkoop. Een leuke dag dus om te komen.

Wandelschoeisel en kleding passend bij het betreffende weer is voldoende.

Aanmelden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eigen bijdrage; € 2,50
Meer informatie; www.ossenisse-zeedorp.nl

Historische wandeling page1 Historische wandeling page2