Heb je zin in een stevige wandeling? Dan is dit iets om te noteren.
Zaterdag 1 juni kun je lekker doorstappen in de Grote Putting bij Hengstdijk.

We vertrekken om 13.15 u met de auto vanaf Hof ter Nesse (Ossenisse) naar de startlocatie; de parking bij camping ‘De Vogel’. Vandaar starten we de route via Hengstdijk richting natuurgebied de Putting. Bij terugkomst op de camping hebben we dan ongeveer 7,5 km op de teller staan. De wandelaars die liever rond de 5 km willen lopen kunnen starten bij het begin van het natuurgebied (Karnemelksestraat).
Uiteraard is iedereen welkom die graag wandelt.
Ter afsluiting nuttigen we nog een consumptie in het restaurant van de camping.

Belangrijk om te weten; Kosten voor vervoer zijn € 3,50 p.p (minimale deelname 4 pers). Consumpties zijn voor eigen rekening. Opgave deelname voor vrijdag 31 mei per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag vermelden de 5 of 7,5 km afstand en of men zo nodig wil rijden.

Het gebied ligt in de Groote Hengstdijkpolder, een oudlandpolder die reeds vóór 1200 bestond en bedijkt is door de monniken van de Abdij Onze-Lieve-Vrouw Ten Duinen, welke in Kloosterzande het Hof te Zande hadden gesticht. Dit unieke gebied is in alle seizoenen een thuisbasis voor vele soorten vogels.