scheldeboulevard 2021

Wandelen over de Scheldeboulevard is een belevenis. Je wandelt namelijk langs de drukst bevaren rivier van Europa, de Westerschelde. Imposante zeeschepen, sleepboten, binnenvaartschepen en zeiljachten varen af en aan. Je geniet volop van het weidse uitzicht, het water, de zeevaart en de vaak prachtige wolkenluchten en zonsondergangen.

Deze middag is voor iedereen, mobiel of minder mobiel.  We gaan op zaterdag 14 augustus richting Terneuzen. We vertrekken om 13.15u. vanaf Hof ter Nesse. Parkeren de auto op dijk nabij Churchill hotel en wandelen we richting boulevard waar we de beelden route ‘Boulevard van Schoonheid en Troost’ gaan bekijken.  https://www.toonbeeld.nl/nieuws/boulevard-van-schoonheid-en-troost

We nemen ook een kijkje op de ‘scheepsspottersplek’ op de Westdam nabij de oude veerhaven. De scheepvaart is op deze plek een waar schouwspel.

Bij terugkeer genieten we op het terras bij ‘de Foodjutters’ van ons drankje.

Belangrijk om te weten; Kosten voor vervoer zijn € 1,50 p.p (minimale deelname 4 pers). Consumpties zijn voor eigen rekening. Opgave deelname voor donderdag 12 augustus per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Graag vermelden of men zo nodig wil rijden. Moeilijk ter been, een arm als steuntje, rolstoel…..laat het ons weten, dan kunnen we vast en zeker iets regelen.