wandeling foto small

Wandelgroep De Scheldestappers viert haar 1e jubileum met een Chocoladewandeling op zaterdag 10 juni om 14.00 uur. Al vijf jaar lang wandelen De Scheldestappers elke maandagavond met veel plezier rondom Ossenisse en Zeedorp. Vanwege dit lustrum geeft de Dorpsraad een financiële bijdrage aan deze Chocoladewandeling, om de kosten te drukken en deze wandeling voor alle dorpelingen, wandelaar of niet, mogelijk te maken.

We starten de Chocoladewandeling bij de Leonidas Fleur om 14.00 uur. Deze vindt plaats in het waterwingebied in de omgeving van Kapellebrug. Na de ontvangst met uitleg over de geschiedenis en vervaardiging van chocolade maken we een wandeling van ongeveer 2,5 km met 5 stopplaatsen, telkens aangevuld met specifieke proeverijen. Bij terugkomst wordt er koffie/thee aangeboden met voor ieder een pakketje lekkersss.    

Heb je zin om mee te gaan, geef je dan op voor zaterdag 3 juni via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  De bijdrage is € 7,50 p.p. Graag gelijktijdig overmaken op reknr: NL43RABO0362322023 t.n.v. JFA den Hamer-Verschelling o.v.v. Chocoladewandeling of afgeven in een envelop bij Ina den Hamer, Weststraat 2a (stenen brievenbus) met vermelding van je naam.

Vertrek om 13.30 uur vanaf  het dorpshuis Hof ter Nesse. Wel zo fijn om samen te rijden dus laat het even weten als je wilt taxiën. Wat moeite om te staan bij de uitleg of ander ongemak………geen probleem, we nemen enkele klapstoeltjes mee en anders is er vast wel iets te regelen.

 

De Maya's en de Azteken dronken het als een Godendrank. Men is het er al lang over eens: chocolade is goed voor lichaam en geest ...

werkgroep groei activiteiten small  dorpsraadlogo