In het kader van de Groei-activiteiten wordt er in Ossenisse-Zeedorp wekelijks een les Taiji - Qigong aangeboden. Een 15-tal cursisten uit Ossenisse-Zeedorp en omliggende dorpen doet mee.

Wat is Taiji - Qigong?

Taiji - Qigong bestaat uit een serie van eenvoudige oefeningen voor een goede conditie. De oefeningen werken zeer ontspannend, verhogen je natuurlijke weerstand en ze kunnen op langere termijn onder meer problemen met gewrichten, spijsvertering en ademhaling verminderen. Bijna wekelijks is er in Hof ter Nesse een les te volgen. Neem een kijkje op http://ossenisse-zeedorp.nl/index.php/activiteiten/sport-en-beweging/qigong

Op maandag 17 juni as. is het voor een ieder mogelijk om vrijblijvend en gratis een les bij te wonen en de kracht van deze bewegingsleer te ervaren. Trek makkelijke kleding aan en kom iets voor 20.00 u naar Hof ter Nesse in de Kipstraat te Ossenisse. De lessen staan onder deskundige leiding van docente Nell van Hartevelt en zijn geschikt voor elke leeftijd.

Zara Janse (29) uit Ossenisse vertelt over haar ervaringen met de wekelijkse oefeningen: “Ik was erg benieuwd naar deze lessen en ben nog steeds blij dat ik eraan begonnen ben. De oefeningen zijn ontspannend. Je bent bewust én onbewust bezig met het bewegen van je lichaam. Het is heel goed voor de innerlijke balans. Tai chi vind ik het leukst, je doet dan kleine oefeningen in één lange ‘wandeling’.

Ook benieuwd? Kom kennismaken op maandag 17 juni om 20.00 u in Hof ter Nesse.