De aanmeldingen lopen binnen voor de Stoep&schuurverkoop 8 april. Wacht niet, maar geef je gelijk even op als je iets te verkopen hebt. kraam

Wat valt er te beleven?


Behalve particuliere verkopers daar waar de vlag wappert zijn er ook ondernemers, verenigingen en hobbyisten.

- Dorpshuis Hof ter Nesse is open voor toiletbezoek en de bar is open voor dranken, verse wafels en een lekker soepje.

- Bierbrouwerij de Kip op Kipstraat 2 schenkt vanuit de brouwerij heerlijke biertjes en serveert er passende hapjes bij. Ook mooie cadeau pakketten. Rondom de brouwerij vind je nog meer leuke standjes.
kiplekker

- Artuin, tuinontwerp bedrijf heeft open dag, verkoop van rommelmarkt spulletjes maar ook tuinhout, potgrond, wat tuinplanten, materialen, vijverpompen en nog veel meer. Dorpsstraat 13
visitekaartje artuin
Het kraampje 'Het Kabinet' is deze dag voor het eerst open met scharreleieren, jammetjes van eigen oogst, keltisch zeezout en meer. Dorpsstraat 13

- De Bakker Bakt catering brengen weer niet te versmaden home-made luxe hamburgers uit. Kom langs op het Klokhuis aan de Lageweg.
bakkerbakt

- De beste pizza's haal je bij 't Schallemaaj! Deze zaterdag bakt Lenno de verrukkelijke pizza's op ambachtelijke wijze. Het terras is open voor een lekker drankje of maaltijd. En zoals altijd zorgt Lenno voor gezellige muziek.  Op het terrein bij 't Schallemaaj mogen in overleg ook kraampjes en kleedjes staan. Laat u zien en horen.
tschallemaaj

Op de braderie staan diverse kramen:
- De ketchupfabriek komt met foodtruck 'De Rollende Kantine' en verkoopt behalve zijn ambachtelijk gemaakte ketchup ook heerlijke Zeeuwse Hotdogs. Worst van de lokale slager en brood van de lokale bakker, dat is (h)eerlijk.

ketchupfabriek
- Ella van Vliet met unieke sieraden, armbandjes, hangertjes, kinderhorloges en meer.
- Wie kent de Zeeuwse Babbelaar niet? Nu komt Adri ze ter plekke maken. Leuk om te zien hoe dat in zijn werk gaat. Babbelaars zijn te koop in diverse smaken. Leuk om te snoepen of als cadeautje.
babbelaarbakker ac vpoeijer
- Tuinplanten en kamerplanten Toine


- Stichting Mascura is een stichting die als doel heeft om ernstig, langdurig of chronisch zieken van alle leeftijden op een bijzondere manier te verrassen met een unieke beterschapswens. Zij komen met het rad van fortuin.
Stichting mascura Logo shadow


- Vereniging....

Op de rommelmarkt bij en rondom Hof ter Nesse staan particuliere verkopers met hun spulletjes.

Alle verkooppunten komen in de laatste week op een plattegrond, om niets te hoeven missen!

Zolang de aanmeldingen binnendruppelen vullen we deze lijst steeds aan.