De flyer is uit en komt volgende week in de brievenbussen! De eerste enthousiaste aanmeldingen lopen binnen. Dat is een veelbelovend begin van dit supergezellige evenement. We mogen dit jaar ons lustrum vieren. Met aftrek van het jaar 2020 die we moesten annuleren wegens corona, zal dit de 5e keer zijn in deze vorm. Heb jij er al zin in?

Zoals elk jaar worden er op verschillende adressen waar de vlag hangt spulletjes verkocht. Ook in Zeedorp is dit jaar een concentratie van enthousiaste verkopers, echt de moeite om even te kijken bij hun kramen. In Ossenisse zijn op de Weststraat, de Dorpsstraat en natuurlijk de Lageweg groepen van verkopers. Verkopers van binnen én buiten Ossenisse kunnen ook in het Dorpshart staan. Dit jaar zullen we het plein naast het dorpshuis inrichten voor de rommelmarkt én voor de kramen van de braderie en streekproducten.
Bewoners, ondernemers en standhouders kunnen zich inschrijven via deze pagina: inschrijven

Als je onze website regelmatig bezoekt blijf je op de hoogte. Of 'like' onze pagina op facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

Tot op zaterdag 30 maart.

flyer verkoop 2024 small small