Heb jij je nog niet ingeschreven? Meld je dan nog snel aan als verkoper op de Stoep&schuurverkoop. Vandaag is de allerlaatste dag dat dat kan. Daarna maken wij een plattegrond met daarop alle adressen. Deze plattegrond zullen we op alle verkopende locaties laten aanplakken. En natuurlijk zetten we hem ook online, zodat je kunt kijken waar er iets te koop is.

Op de rommelmarkt in het Dorpshart kun je gratis staan, of natuurlijk op je eigen oprit of schuur. De braderie is lekker gevuld met allerhande producten, van food tot creatieve maaksels, sieraden, decoratie en kunst. Ook kun je de stand van Grenspark Groot Saeftinghe bezoeken, waar je informatie vind over het park én over de opening van de wandelroute Ossenisse die in mei zal plaatsvinden. In het dorpshuis zijn toiletten en is de bar open met drank en wat te eten.

In Zeedorp is een leuke groep mensen bij de boerderij van Huige aan de Zeedijk. Op het erf vind je een gezellige kleine markt met verkoopstands met meubeltjes en leuke spullen. Ook vind je er aardappels van eigen teelt en verse scharreleieren.

jos heerkens kruiden

Jos Heerkens kruiden is daar ook present met een verkooptafel en verkoopt haar mooie producten, kruiden, thee, olie en geneeskrachtige huisbereide zalven. Jos staat altijd met gezondsheidsadviezen paraat en geeft ook consulten op aanvraag.

In Zeedorp hangen diverse vlaggen langs de straat te wapperen, daar valt ook wat te halen. En hoe leuk is het om even lekker de nieuwe trap op te lopen en de prachtige steiger te bezoeken die de Westerschelde inloopt. Onderdeel van het project 'Versterk de Scheldekust'. Kortom, genoeg reden om zaterdag 30 maart naar de Stoep&schuurverkoop te komen in Ossenisse-Zeedorp.

steiger