De aanwezige verkopers en bezoekers hielden de moed en de stemming er goed in tijdens de Stoep&Schuurverkoop op paaszaterdag in Ossenisse.
Het duimen voor droog weer heeft misschien niet echt geholpen, maar zonder was het wellicht nóg slechter geweest. Op zowel het braderieterrein bij Hof ter Nesse in de Kipstraat, het erf van Artuin aan de Dorpsstraat, als op het erf van de familie Huige op Zeedorp waren meerdere kraampjes en zeiltjes met aantrekkelijke spulletjes. Zelfs kano’s werden verkocht, je zou ze bijna nodig hebben om door de plassen te varen. Langs de Lageweg, het Molenpad, de Weststraat en op Zeedorp boden Snissenjèrs hun spullen aan.  Er werd niet alleen onderhandeld en verkocht maar ook gul weggegeven. Diverse verkopers hadden een partytent om te schuilen of nodigden uit binnen te kijken, bijvoorbeeld bij Het Noteerhuis en Annemiek Keramiek. In Hof ter Nesse werd van de koffie, thee en soepen in een goed verwarmde omgeving genoten. Babbelaars, hotdogs en zoetigheden, breisels, versierde schelpen, elektrische apparaten, keramiekwerk en allerlei overbodige maar toch nog nuttige spullen wisselden van eigenaar. Zelfs op een te restaureren tractor werd een optie genomen. De algemene tendens is ‘niet ontevreden ondanks de regen en volgend jaar beter’.
De jaarlijkse Stoep&schuurverkoop, een mooi verbindend evenement, dat beter weer verdiende maar toch veel zonnige gezichten opleverde. Volgend jaar hangen wij hier de vlag weer vrolijk uit op zaterdag 19 april 2025.

verkoop artuin small  verkoop braderie  verkoop Brei 

verkoop huige small  verkoop artuin cake small