Ook dit jaar organiseren we weer een schitterend dorpsfeest. We zullen jullie laten reizen door de tijd, en zo proberen om onze 850-jarige historie in kaart te brengen.


image.jpeg

Zaterdag 23 augustus

De zaterdag zal gedeeltelijk gevuld worden door de d´Ossekoppen- (trim)loop, verderop in deze Snisser leest u hier meer over. Vanuit het dorpsfeest zorgen wij voor het onderdeel kids-run: rondje om de kerk, toejuichen door niet-lopers verplicht!

Verder ontbreekt ook dit jaar het springkussen niet, een speciale uitvoering wel te verstaan. Zaterdagavond natuurlijk de lekkerste barbecue van Zeeuws-Vlaanderen, waarbij iedere Snisjèr van harte is uitgenodigd.

Zondag 24 augustus

De zondag is van oudsher onze volleybal-ochtend, echter zijn we nu afhankelijk van de staat van het dorpshart op dat moment. Het zou jammer zijn als het niet doorgaat, maar met de nieuwe spelelementen die geplaatst gaan worden kunnen we vast ook veel lol en competentie opwekken!

Wij, vanuit stichting Snisser Dorpsfeest, willen jullie dan ook uitnodigen om 23 en 24 augustus in jullie agenda te zetten, en er samen twee mooie dagen van te maken.