affiche 2022

Na afwezigheid van 2 jaar organiseren wij op zaterdag 10 september voor de 7e keer d’Ossekoppenloop. We gaan ervan uit dat het ook dit jaar weer flink druk zal zijn op Ossenisse, Zeedorp en in de polders.

Vanaf 13.30 uur kun je jezelf inschrijven voor hardlopen en wandelen bij Hof ter Nesse, Kipstraat 12 in Ossenisse. Wij vinden het handig dat jij jouw deelname vooraf registreert, maar dit is geen must. Het inschrijven kan via de website: https://dossekoppenloop.wordpress.com/voorregistratie. Je inschrijving is pas definitief op de dag zelf door je pre-registratie af te geven aan één van onze vrijwilligers aan de inschrijftafel en na het betalen van €5,=.
Er zijn 3 routes: 5,6 km, 7,8 km en 11,6 km. Benieuwd naar de routes? Kijk dan op https://dossekoppenloop.wordpress.com/parcours.
Om 13.30 uur kun je starten met wandelen.
Om 14.45 uur is de start van de kidsrun. Dit is letterlijk een rondje om de kerk. De afstand is ongeveer 500 meter.
Om 15.00 uur klinkt het startschot voor het hardlopen. Alle afstanden vertrekken tegelijkertijd.
De start van alle afstanden en ook de prijsuitreiking vinden plaats bij Hof ter Nesse. Heb je behoefte aan meer informatie, kijk dan even op https://dossekoppenloop.wordpress.com.
Het is extra feestelijk als bewoners van Ossenisse en Zeedorp de dorpsvlag uithangen deze dag. Kom gerust kijken en aanmoedigen bij dit evenement.
Welkom!