Zaterdag 9 september is de grote dag, schrijf je nu in voor de kidsrun of één van de andere afstanden als wandelaar of loper. Dat scheelt heel veel administratieve rompslomp en tijd op de dag zelf.
Achter de schermen sluit de organisatie zich met vrijwilligers die posten bemannen, van tijdregistratie, drinkpost tot verkeersregelaar.
Maar er zijn altijd nog handen te kort, wil jij een desk bemannen bij de inschrijvingen bijvoorbeeld? Bel Arnold even:06 54750840

De verkleedtenten zijn geregeld, de bankjes, de route voor de 10 Engelse mijl en nog zoveel andere dingen vallen langzaam op hun plaats.
Er zijn vele bedrijven en particulieren uit de omgeving die dit sportieve evenement ondersteunen middels donaties voor materialen of voor de tombola.
Zo kon de digitale tijdsregistratie worden aangeschaft dankzij prachtige donaties van gemeente Hulst van cultuur en sport én van EVS infrabouw.
Dat is een prachtige vernieuwing voor de lopers en organisatie. Elke loper krijgt een enkelbandje met een chip die foutloos je tijd registreert. Voor de enkelband wordt een borg van €10,- berekend die je weer terugkrijgt als je hem inleverd en je de dagprijs mag ophalen; een uniek biertje van brouwerij de Kip.

Elk jaar is er een tombola met leuke prijzen. Ook nu weer wordt er gul gegeven door ondernemers en particulieren, van honing tot aardappels, van sportbidons tot een bon voor koffie met taart en van eigengemaakte jam tot lokale appels. Wil jij ook iets weggeven? Breng het bij Arnold.

Kijk eens op onze facebookpagina voor de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en aantrekkelijke tombola prijzen.

dossekoppenloop 2018