Zaterdag 9 september start 's middags voor de 8e keer de trim- en wandelloop in Ossenisse. Dit jaar beloofd het weer een mooie loop te worden met een heus digitaal tijdsregistratiesysteem en een extra afstand, de 10 EM. Zoals elk jaar is er een leuke tombola waar je prijzen kunt winnen maar ook ontvangt elke loper (boven 18 jaar) en vrijwilliger, als dagprijs, een speciaal biertje gebrouwen door brouwerij de Kip uit Ossenisse! Het Ossekoppenloopbiertje.

De kosten om mee te doen aan de wandelloop of de trimloop zijn €7,- dit jaar. Als je lid bent van de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (KNAU) ontvang je €2,- korting. Vemeldt je lidmaatschapsnummer op het voor-inschrijvingsformulier en schrijf je snel in. Voor de enkelband van de digitale tijdsregistratie zal een borg van €10,- worden gevraagd, die je retour krijgt bij inlevering na afloop. De banden kunnen worden hergebruikt voor volgend jaar.

Bij de start, finisch en onderweg zullen fotografen druk doende zijn om jouw sportieve prestaties vast te leggen. Maarten Loskamp van Omroephulst.tv zal de start en finish filmen, zoals hij ook de training met racetimer vastlegde. Dat zal uitgezonden worden op omroephulst.

Voor meer praktisch informatie kijk je op https://dossekoppenloop.wordpress.com/praktisch/

enkelband racetimer small1  ossekoppenloopbier