Om alvast in je agenda te zetten.

Elk jaar moeten de leibomen, struikjes, siergrassen en lavendel worden gesnoeid. Een hele klus. Daarnaast zijn er nog wat karweitjes die we graag aanpakken om het mooie park in ons Dorpshart weer netjes te maken voor het groeiseizoen begint.

Het Dorpshart is 'eigen' grond wat hoort bij dorpshuis Hof ter Nesse. Ooit schonk de parochie dit aan de gemeenschap Ossenisse-Zeedorp en met elkaar mogen we genieten van dit prachtige dorpshuis mét haar parkje. Daarbij is het onderhouden natuurlijk inbegrepen. Naast het grasmaaien wat de gemeente voor haar rekening neemt steekt de werkgroep 'Groene Vingers' elke twee weken op woensdagavond met veel plezier haar handen uit de mouwen. Elk voor- en najaar is er een grote beurt nodig, ditmaal gepland op zaterdag 2 maart vanaf 10.00 uur. Hof ter Nesse zal zorgen voor koffie en een lekkere lunch, en 's middags maken we de klussen af.

Fijn als je ook wat tijd kunt vrijmaken, groene vingers of niet, iedereen kan wel iets doen. Onze ervaring leert dat het altijd enorm gezellig is om samen deze klus te klaren.
Het is fijn als je even aangeeft of je een hapje mee eet bij Gerard Mangnus of bij Arga Moree.

klusochtend groenevingers 3 24 small