lichtjesavond banner

Als het even kan willen we Kerstmis 2021 ook als dorpsgemeenschap Ossenisse-Zeedorp samen vieren met een Lichtjesavond. De werkgroep Groeiactiviteiten bereidt het in ieder geval voor. Wij organiseren deze lichtjesavond met inachtneming van de dan geldende corona maatregelen. Dit kan ook betekenen dat het niet of maar gedeeltelijk door kan gaan. Wij doen ons best er iets moois van te maken. Ontsteekt u ook wat lichtjes?

Wat gaan we doen?

De wensboom van Ossenisse zal vanaf 8 december weer klaar staan in de voortuin van Hof ter Nesse. Vanaf dan kan ieder die dat wil zijn Kerstwensen weer in de boom hangen. Bij de Dorpskamer gaan we in ieder geval samen aan de slag met het haken van Kerstslingers. Op dinsdag 28 december is de Lichtjestocht van Ossenisse naar Zeedorp. Die kan ieder lopen tussen 18.30 en 21.00 uur.

Om de veilige 1,5 m te waarborgen vertrekken we individueel of in kleine groepjes, vanaf het Dorpshart. Samen kunnen we zorgen voor een veilige, feestelijke en vooral sfeervolle lichtjesavond. We wandelen vanaf Hof ter Nesse richting de Walenhoek, keren daar om en gaan dan door een hopelijk feestelijk verlicht dorp, richting Zeedorp waar we ons letterlijk even kunnen opwarmen. Terug richting Ossenisse lopen we via de Weststraat en het schoolpaadje weer naar het Dorpshart terug.

Het zou geweldig zijn als zo veel mogelijk mensen hun huis en/of tuin extra feestelijk verlichten die avond tussen 18.30 en 21.00 uur. Simpel met jampotjes en waxinelichtjes of uitgebreider met kerststal of andere gezellige bezienswaardigheden. Doet u vooral mee om er een ‘lichte’ avond van te maken.Natuurlijk is het voor zowel kinderen als volwassenen leuk om een lampion te dragen.

Hopelijk tot dinsdag 28 december.

 

werkgroep groei activiteiten small                      Hof ter Nesse    wapen ossenisse jpg