In het kader van het Lief&Leed straatje van Hulst voor Elkaar, zijn er twee kerstbomen geschonken om Kerst 2021 in ons dorp een extra dimensie te geven.

Er staat er één, speciaal voor de kinderen, bij het speelveld achter Hof ter Nesse en één bij de trap dijkopgang in Zeedorp. Inwoners worden hierbij uitgenodigd deze bomen verder te versieren. Wellicht leuk om met uw kinderen, kleinkinderen, buurkinderen e.a. ze verder aan te kleden. Een wens, een tekening, een knutselwerkje. Zet uw fantasie maar aan het werk.

Ieder die eraan meegewerkt heeft deze bomen te schenken, te plaatsen en alvast te versieren wordt hartelijk bedankt.

Ook ontvangen we van Hulst voor Elkaar een bijdrage om ‘muziek in de buurt’ te organiseren, zodat we bij de Lichtjestocht van 28 december as. onderweg een muzikale verrassing voor u hebben.

Een ieder die nog glazen potten heeft, geschikt om waxine lichtjes in te zetten willen we vragen deze voor 28 december af te leveren bij Ina den Hamer in de Weststraat of Arga Moree in de Dorpsstraat. Ook buitenlampjes zijn van harte welkom.

De leden van de werkgroep Groeiactiviteiten wensen u fijne en genoeglijke Kerstdagen en hopelijk wandelt u op 28 december ’s avonds tussen half zeven en negen uur de Lichtjestocht.

kerstboom ossenisse 21